Η Δούκισσα και οι… Κατίνες!

Σε πρόσφατο άρθρο της μέσα από το προσωπικό της blog, η Δούκισσα Νομικού, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, μίλησε για... Κατίνες επισημαίνοντας πως δεν μιλά μόνο για αυτές που γιορτάζουν αλλά και για εκείνες που λόγω επαγγέλματος κρίνουν τους πάντες και τα πάντα.

Η ίδια ξεκαθαρίζει με συνέντευξή της αν μιλά για κάποιους δημοσιογράφους που έγραψαν κάτι ανυπόστατο για την προσωπική της ζωή.

«Όχι, δεν είπα ότι γιορτάζουν

λόγω επαγγέλματος αλλά λόγω 'καλής καρδιάς'! Δεν αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, ίσα-ίσα θεωρώ πως μου έχουν φερθεί με μεγάλη ευγένεια μέχρι στιγμής, ούτε αναφέρομαι σε κάποιο προσωπικό περιστατικό. Απλώς, με στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι μέσα στις δυσκολίες και στα προβλήματα δεν προσπαθούμε να ενωθούμε, να γίνουμε μια γροθιά. Μόνοι μας αμφιβάλλω αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί, όμως, είμαι σίγουρη». Σε ό,τι αφορά το σχόλιό της μέσα από το blog της: «ένα ψέμα ειπωμένο πολλές φορές, γίνεται αλήθεια» η ίδια ξεκαθαρίζει: «Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως είναι λάθος τα πρόσωπα που εκτίθενται να απαντούν σε όλες τις κριτικές και σε όλα τα σχόλια. Ο κόσμος είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής. Και σπάνια κάνει λάθος...» δηλώνει στο Εγώ η Δούκισσα Νομικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα