Η Ασλανίδου απαντά στην Θεοδωρίδου: «Δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν εί¬σαι για να κρίνεις αλλά για να καθοδηγείς»

Την απάντηση της σε όλα όσα είχε πει η Νατάσα Θεοδωρίδου για το «The Voice», έδωσε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Μελίνα Ασλανίδου.

«Ο καθένας έχει την άποψη του. Αυτό ίσως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν είσαι για να κρίνεις αλλά για να καθοδηγείς. Εκτός αυτού, είναι πραγματικά υπέροχο να επιλέγεις τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα σου με μοναδικό κριτήριο τη φωνή», λέει στο περιοδικό Ok Και καταλήγει: «Δεν μου άρεσα να κρίνω. Κατά τη γνώμη μου, όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν από ένα επίπεδο

και πάνω. Από εκεί και πέρα, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν στιγμές; που και άγχος τους πιάνει και που νιώθουν τα πόδια τους να τρέμουν όταν βρίσκονται στη σκηνή. Εμείς είμαστε εκεί για να τους ενθαρρύνουμε, χωρίς αυτό να σήμαινα ότι τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Ο,τι συμβουλή έχει να δώσει ο καθένας από εμάς τους τέσσερις στα μέλη της ομάδας του, θα την πει όταν οι κάμερες δεν είναι ανοιχτές. Για μένα, θα ήταν αγενές να πεις σε κάποιον που δεν σου άρεσε: «Πόσο κακός ήσουν». Και δεν είναι αγενής κανένας από τους τέσσερις coaches».

Keywords
Τυχαία Θέματα