Γωγώ Φαρμάκη: Η θρόμβωση στο πόδι, η κρίση στη σχέση της με την αδελφή της Όλγα και η δικαστική απόφαση!

Λύνει τη σιωπή της η Γωγώ Φαρμάκη και μιλάει για τη σχέση της για την αδελφή της Όλγα, την κατάσταση της υγείας της μετά από όλα όσα πέρασε και τη δικαιοσύνη που περιμένει να αποφανθεί.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από εκείνο το μοιραίο βράδυ που μια σφαίρα παραλίγο να στερήσει τη ζωή από την Γωγώ Φαρμάκη. Το νεαρό κορίτσι το οποίο καταβάλει μεγάλο αγώνα τόσο σωματικό όσο και ψυχικό για να επανέλθει πλήρως στην κανονική του ζωή μιλάει στη «Real Life» για το... σήμερα!

«Έχω θρόμβωση στο πόδι μου. Κάνω καθημερινή φυσικοθεραπείες

και ακολουθώ ακόμη φαρμακευτική αγωγή. Κάθε βδομάδα κάνω εξετάσεις αίματος για να μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση», αναφέρει. Όσο για την περιπέτειά της, η Γωγώ αναφέρει «Η σκέψη μου ήταν αν θα ζήσω! Τα πράγματα στη ζωή μου πήγαν πίσω, αλλά πήρα άλλες εμπειρίες. Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να αποκατασταθεί η υγεία μου». Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. «Είμαστε στα δικαστήρια και περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος. Υπάρχει ακόμα τρέξιμο, αλλά δεν πειράζει... Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου, γιατί εγώ δεν μπορώ να δικάσω κανέναν» λέει.

Πώς είναι όμως πλέον η σχέση της με την αδελφή της Όλγα και μέσα από ποιες φάσεις πέρασε; «Είμαστε καλά με την Όλγα! Περάσαμε μια... κρισούλα, αλλά ευτυχώς είμαστε καλά. Δεν μπορώ να της κρατήσω κακία για τίποτα. Είναι η αδυναμία μου! Παρόλο που είμαι μικρότερη, πάντα εγώ την πρόσεχα πιο πολύ», δηλώνει στην εφημερίδα.

Η Γωγώ Φαρμάκη όμως όχι μόνο δεν χάνει την αισιοδοξία της αλλά αρχίζει να βρίσκει και τους ρυθμούς της. Μάλιστα, πρόσφατα έλαβε μέρος στην επίδειξη μόδας του φίλου της, Γιώργου Ζέτη, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα