Γιώργος Θεοφάνους-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η συμφιλίωση

Όπως πρώτο έγραψε το Nassos blog, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχουν πλέον ξεχάσει την κόντρα που διατηρούσαν επί πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που είχαν διαλυθεί οι One.

Τώρα, το showtime-cy δημοσιεύει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά από χρόνια, κάτι που σημαίνει και με τη... βούλα πως οι δυο άλλοτε συνεργάτες έχουν αφήσει ό,τι τους χώριζε στην άκρη και μπορούν πλέον να βλέπουν στο μέλλον –γιατί όχι- και μία πιθανή νέα

συνεργασία. Ο τραγουδιστής και ο μουσικοσυνθέτης βρέθηκαν στην Κύπρο για το αφιέρωμα που έκανε ο ΑΝΤ1 Κύπρου στο δημοφιλή Κύπριο συνθέτη χθες το βράδυ στο οποίο προσκλήθηκε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για να τραγουδήσει, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους. Ο ένας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό του για τον σπουδαίο συνθέτη και μίλησε για τις ανθρώπινες στιγμές και το ταλέντο του Γιώργου Θεοφάνους. Ακούστηκαν πολλά τραγούδια του συνθέτη και η εκπομπή ήταν γεμάτη γέλιο και καλή διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα