Γιώργος Παπανδρέου: Τον αποδοκίμασαν στο αεροδρόμιο (φωτό)

Χθες αργά το βράδυ επέστρεψε από τις διακοπές του στα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός, με το αεροπλάνο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Άντα, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο σε οικονομική θέση, ήταν ευδιάθετος, εμφανώς μαυρισμένος και ομιλητικός τόσο με το πλήρωμα όσο και με τους επιβάτες.

Καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης ο Γιώργος, διάβαζε το βιβλίο

του, ενώ δυο – τρεις φορές προσφέρθηκε να βοηθήσει και το πλήρωμα του αεροσκάφους. «Να το ανεβάσω εγώ...» είπε συγκεκριμένα, όταν του έγινε παρατήρηση από την αεροσυνοδό για το γεγονός ότι είχε τοποθετήσει στα πόδια του, ένα μεγάλο μαύρο σακβουαγιάζ.

Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το parapolitika, περίμενε την σειρά του, για να βγει προς την έξοδο. Όπως, την σειρά του, περίμενε για να παραλάβει τις αποσκευές. Βγαίνοντας από τον χώρο των αποσκευών, ένας πολίτης που αντελήφθη την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, άρχισε να τον κράζει. «Κάνεις διακοπές με τα δικά μας λεφτά...» φώναζε, απευθυνόμενος προς τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος συνέχιζε (χωρίς συνοδεία) να σπρώχνει το καρότσι, κατευθυνόμενος προς την έξοδο του αεροδρομίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα