Γιώργος Λιάγκας: «Εμείς έχουμε εγκαινιάσει δύο χρόνια το μη χοροπηδηχτό πρωινάδικο»

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα υψηλά νούμερα που έκανε χθες το «Πρωινό mou» βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τους ποιοτικούς τραγουδιστές αλλά και για τη θεματολογία που ακολουθούν ως εκπομπή.

«Είδα τη μεγάλη αποδοχή που είχε χθες η συνέντευξη με τον Γιάννη Κότσιρα. Επειδή εμείς εδώ έχουμε εγκαινιάσει δύο χρόνια το μη χοροπηδηχτό πρωινάδικο, αλλά το πρωινάδικο που έχει άποψη και κάνει συζητήσεις για όλα τα θέματα. Από τα πιο light ως τα πιο σοβαρά. Ότι "σηκώνει" η περιβόητη πρωινή ζώνη». Μάλιστα

πέταξε και την μπηχτή του σε όσους ποιοτικούς τραγουδιστές επέλεγαν συγκεκριμένες εκπομπές για να εμφανίζονται. «Εμείς θέλουμε να σπάσουμε τα ταμπού και έχουμε απευθύνει πολλές προσκλήσεις στους λεγόμενους πιο ποιοτικούς τραγουδιστές. Και μακάρι όλοι αυτοί να μπορέσουν να έρθουν και να κάνουμε μια συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Δεν θα συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους λεγόμενους ποιοτικούς, να δέχονται τις προσκλήσεις και να έρχονται να κάνουν όμορφες συζητήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα