Γιώργος Καπουτζίδης: «Το τραγούδι που επιλέξαμε ήταν το πιο διασκεδαστικό απ’ όλα»

Μετά την εξαιρετική παρουσίαση του φετινού Ελληνικού τελικού της Eurovision, o Γιώργος Καπουτζίδης μιλά σε συνέντευξη του για τα υποψήφια τραγούδια αλλά και για την αρνητική κριτική που δέχτηκε το κομμάτι της Αγγελικής Ηλιάδη από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μου άρεσαν και τα τέσσερα τραγούδια. Η Θωμαή ήταν πολύ εντυπωσιακή πάνω στη σκηνή. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι έχει απίστευτο μέλλον μπροστά του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

στον Αλεξ Λίον και στη συγκλονιστική φωνή της Τζωρτζίνας. Η Αγγελική Ηλιάδη υποστήριξε με εξαιρετικό τρόπο το είδος του τραγουδιού που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε μου αρέσει πολύ το τσιφτετέλι. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι το τραγούδι που επιλέξαμε ήταν το πιο διασκεδαστικό απ' όλα. Χαίρομαι για την επιλογή μας γιατί αισθάνομαι ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε τη Eurovision λες κι έχουμε καταπιεί μπαστούνι. Η Eurovision είναι διασκέδαση και οφείλουμε να τη δούμε λίγο πιο χαλαρά». Όσο για την κριτική που δέχτηκε η Αγγελική Ηλιάδη λέει στο Πρώτο Θέμα: «Γενικότερα με χαλάνε οι ακραίες κριτικές που γίνονται για τον οποιονδήποτε λόγο. Είναι πολύ μακριά από μένα. Εκτιμώ ιδιαίτερα να έχει κάποιος τη γνώμη του και να την υποστηρίζει, αλλά διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε κριτική γίνεται με ακραίο τρόπο, είτε αφορά σε ένα τραγούδι είτε σε ένα πρόσωπο είτε σε ένα σόου. Αυτό το είπα και κατ' ιδίαν στον Γιώργο γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μου αρέσει να μιλάω».

Keywords
Τυχαία Θέματα