Γιάννης Μπέζος: «Η τηλεόραση είναι μια οικιακή συσκευή και απαιτεί μια οικειότητα»

Γιατί, άραγε, βλέπουμε διαρκώς στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τον Γιάννη Μπέζο ; Γιατί το κοινό να έχει ανάγκη από όλο και περισσότερο Μπέζο;

Ο ίδιος απαντά στο Πρώτο θέμα: «Έχω την εντύπωση ότι αυτό που μετράει δεν είναι ακριβώς οι ικανότητες, αλλά η ιδιοσυγκρασία και η προσωπικότητα. Δεν αρκεί να είσαι καλός σ' αυτό που κάνεις ή να είσαι πνευματικός άνθρωπος για να σε εμπιστευτεί το κοινό, αλλά να μπορείς να σταθείς κοντά του. Πρέπει να γίνεις ο δικός του άνθρωπος, η καλύτερη παρέα του. Επιπλέον, το κοινό έχει αισθητήριο ώστε να αντιληφθεί πότε κάποιος το κοροϊδεύει και πότε λέει ψέματα.

Στην τηλεόραση δεν μπορείς να φτιάξεις καριέρα κάνοντας τον έξυπνο - κάτι που στο θέατρο δυστυχώς συμβαίνει κατά κόρον. Η τηλεόραση είναι μια οικιακή συσκευή και απαιτεί μια οικειότητα», λέει και συνεχίζει: «Ωστόσο, για να επιβιώσεις στον τηλεοπτικό κόσμο πρέπει, εκτός από το να κάνεις καλή συντροφιά, να δουλεύεις σκληρά και να αγωνιάς ώστε να δώσεις ένα καλό αποτέλεσμα. Γιατί είναι λάθος να νομίζουμε ότι στην τηλεόραση τα πράγματα είναι εύκολα. Χρειάζεται μεράκι και αγάπη. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, αφού σε περίπτωση αποτυχίας ξέρεις ότι θα σε δουν τουλάχιστον 500.000 θεατές, ενώ σε περίπτωση επιτυχίας κάποια εκατομμύρια. Δεν πρέπει, επομένως, να έχεις κάτι να τους πεις που να είναι αληθινό; Αρα, δεν θα χάσουμε τίποτα αν κάτσουμε και φωτίσουμε λίγο παραπάνω ένα πλάνο, αν φροντίσουμε παραπάνω τη δουλειά μας. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που μας βλέπουν και όχι να τους λέμε με τον τρόπο μας "μη μας δείτε"».

Keywords
Τυχαία Θέματα