Γιάννης Αποστολάκης: Τι λέει για τον Άκη Πετρετζίκη και τον Έκτορα Μποτρίνι;

Εκτός από την κουζίνα του, ο Γιάννης Αποστολάκης δεν διστάζει να πει τη γνώμη του και για τους τηλεοπτικούς μάγειρες, τους οποίους θεωρεί όλους εξαιρετικούς σε αυτό που κάνουν, ενώ επιλέγει τον καλύτερο, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

 

«Τον Άκη Πετρετζίκη τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Τον θεωρώ φίλο μου και σπουδαίο μάγειρα. Είναι εξαιρετικός στην κουζίνα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Πραγματικά, τον θαυμάζω. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις μέσα σε λίγο χρόνο να δείξεις στις νοικοκυρές πώς να φτιάξουν

κάτι. Μου αρέσει γιατί είναι κατανοητός και φαίνεται να γνωρίζει καλά τι θέλει μια τηλεοπτική κουζίνα» εξηγεί ο Γιάννης Αποστολάκης στην espresso. O ίδιος πάντως δεν θα έλεγε όχι σε μια τηλεοπτική κουζίνα που θα ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. «Θα ήταν κάτι που θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν ήταν ένα πρόγραμμα που θα με ενδιέφερε, θα δεχόμουν, αρκεί να ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε» αναφέρει και εξηγεί γιατί θαυμάζει τον Εκτορα Μποτρίνι:

«Αυτό που κάνει είναι κάτι δύσκολο να το φέρει εις πέρας. Είναι μοναδικός και ξεχωριστός σε αυτό. Άλλωστε, ελάχιστοι θα μπορούσαν στη θέση του να το κάνουν. Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας καταξιωμένες μάγειρας με μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ όλες οι επιχειρηματικές κινήσεις του πάντα είναι πετυχημένες» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα