Φαίη Σκορδά: «O Γιάννης με καταλαβαίνει! Μαλώνει τον Γιώργο όταν πάει να με ξυπνήσει»

Φέτος ο γιος της Φαίης Σκορδά, πάει για πρώτη φορά παιδικό σταθμό και η μαμά του, όπως και ο ίδιος, είναι χαρούμενοι με αυτό.

«Στενοχωριόμουν που η οικογένειά μου, τα ξαδελφάκια του, είναι όλα στο Κιλκίς. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η κοινωνικοποίηση και να μάθει το παιδί από μικρό πως υπάρχουν κι άλλα παιδάκια. Να μάθει να μοιράζεται, να μη γίνει εγωιστής, να καταλάβει πως υπάρχουν κοριτσάκια, υπάρχουν αγοράκια, άλλα παιδιά είναι πιο ντροπαλά, άλλα πιο θαρραλέα. Μπορεί από όλα αυτά που λένε πως είναι "τα σωστά" να τα κάνω όλα λάθος, από τον ύπνο μέχρι τα χατίρια, γιατί δεν είμαι η αυστηρή

μαμά που ακολουθεί τους κανόνες, αλλά σε αυτό ήμουν αποφασισμένη γιατί το θεωρώ πραγματικά σημαντικό. Έτσι, και εγώ το πήρα καλά και αυτός», λέει στο περιοδικό People ενώ εξομολογείται πώς ήταν τις πρώτες μέρες, όταν πήγαινε το μικρό για λίγες ώρες, καθόταν έξω και τον περίμενε. Μια μέρα είχε καθίσει σε ένα παγκάκι στον κήπο του σχολείου και ο Γιαννάκης την είδε. «Φώναξε λοιπόν "κυρία, αυτή είναι η μαμά μου. Μην της μιλάτε". Ε, αυτό ήταν, έφυγα και δεν ξαναπήγα». Μπορεί η δική της αγκαλιά να είναι αυτή που αναζητά ο μικρός όταν είναι άρρωστος ή πονάει, όμως «με τον μπαμπά του είναι πιο εκδηλωτικός. Χαϊδεύονται το πρωί! Εγώ έχω ένα ελάττωμα, είμαι υπναρού. Μπορεί να ήμουν το καλύτερο παιδί, να με αγαπούσαν όλες οι δασκάλες, αλλά είχα πάντα πρόβλημα με το ξύπνημα. Αργούσα την πρώτη ώρα στο σχολείο. Όμως, με το παιδί, πέρασα σχεδόν ένα χρόνο αϋπνίας. Ξυπνούσα δέκα φορές μέσα στη νύχτα και 6.30 ήμασταν στο πόδι. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν κοιμόμουν για μήνες κι έτσι κατάλαβα πόσο μεγάλη είναι η αγάπη της μάνας! Τώρα πια, που ο μικρός μπήκε σε πρόγραμμα, επέστρεψα στα παλιά μου τα χούγια. Είναι λοιπόν ο Γιάννης στο κρεβάτι μαζί μας και μέσα στον ύπνο μου, το πρωί, τον ακούω που λέει στον Γιώργο "Άσ' την μπαμπά, μην την ξυπνάς, κοιμάται, ξεκουράζεται". Με καταλαβαίνει! Τον μαλώνει όταν πάει να με ξυπνήσει», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα