Ευρυδίκη: «Ακόμα κι όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, οφείλουν να λειτουργούν σαν «ένας» σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους»

Κεφάλαιο «Δημήτρης Κοργιαλάς». Περάσανε κρίση στη σχέση τους;

«Μέχρι να κατασταλάξουμε στα «θέλω» μας, είχαμε και τις διαφωνίες μας. Τι αγαπάς κυρίως σε εκείνον; Την παιδικότητα του, τον τρόπο που μου δείχνει ότι με αγαπά, το ταλέντο του στη μουσική αλλά και στη μαγειρική» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή και ποια η πιο δύσκολη που έχετε βιώσει από κοινού; «Όμορφες στιγμές πολλές, αλλά ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η μέρα του γάμου μας. Τις δυσκολίες έχουμε βρει ένα δικό μας τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε, ώστε όταν τα σκεφτόμαστε αργότερα, γελάμε.»

-Τσακώνεστε, διαφωνείτε,

έχετε εντάσεις; «Κάποιες φορές...»

-Ονειρεύεσαι να αποκτήσετε ένα παιδί μαζί;

«Νομίζω ότι και αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για μένα. Έχω ένα γιο στα 17 του χρόνου με το πάει πανεπιστήμιο, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είμαι σε άλλο επίπεδο. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή, ούτως ή άλλως νιώθω πια μεγάλη γι'αυτό.

-Τι σε έχει διδάξει η σχέση σου με τον γιο σου;

«Την αγάπη δίχως όρους. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο νιώθω και λειτουργώ εντελώς ανιδιοτελώς.»

-Είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής σου;

«Ψέματα να πω; Είναι.»

-Πιστεύεις ότι ήταν εύκολο να διαχειριστεί το διαζύγιο σας με τον Γιώργο Θεοφάνους;

«Αυτό μόνο τα ίδια τα παιδιά είναι σε θέση να το απαντήσουν. Εμείς, ως γονείς, μπορούμε απλώς να τα αγαπάμε, να τα προστατεύουμε και να είμαστε εκεί ώστε να νιώθουν πάντα την οικογένεια τους. Ακόμα κι όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, οφείλουν να λειτουργούν σαν «ένας» σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους.»

Keywords
Τυχαία Θέματα