Ευγενία Μανωλίδου: Η δυσκολία της με τα μελομακάρονα, οι πολλαπλές αγκαλιές και η βοήθεια του… κοινού!

Η Ευγενία Μανωλίδου εκτός από καλή μαέστρος, παρουσιάστρια, χορεύτρια και σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη είναι και καλή νοικοκυρά.

Κι επειδή οι γιορτές έφτασαν η Ευγενία αποφάσισε να φτιάξει μελομακάρονα. Φαίνεται όμως πως δεν είναι

το δυνατό της σημείο αφού δυσκολεύεται ιδιαιτέρως στο μέλωμα. «Πάω να μελώσω τα μελομακαρονάκια μου και προσεύχομαι να πετύχει!!! Με το σιρόπι έχω πάντα θέμα: Ή που θα λιώσουν, ή που δεν θα τραβήξουν...», έγραψε χθες το βράδυ στο twitter της.

Αμέσως όμως ανέλαβαν δράση οι followers και της έδωσαν διάφορες συμβουλές κι αν κρίνουμε από το επόμενο tweet της τα κατάφερε. «ΥΕΑΗΗΗΗ!!! ΠΕΤΥΧΑΝ!!! Φανταστικά μελομακάρονα, προβλέπω να εξαφανιστούν μέχρι το βράδυ! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Φιλάκια!» συμπλήρωσε και ανέβασε την πιατέλα με τα μελομακάρονα γράφοντας «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!»

Ενώ σήμερα το πρωί που το κρύο είναι τσουχτερό η Ευγενία Μανωλίδου έχει ανάγκη από αγκαλιές, πολλές αγκαλιές και πάλι το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας: «Καλημέρα!!! Πολύ πολύ κρύο και σήμερα, καιρός για δύο, τρεις, τέσσερεις... Μεγάλες αγκαλιές να ζεσταθούμε όλοι!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα