Έρρικα Μπρόγιερ: «Περάσαμε το χωρισμό μας με τον Κώστα με μεγάλη αξιοπρέπεια»

Η Έρρικα Μπρόγιερ κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και θυμάται το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά, τον ερχομό στη ζωή της κόρης τους, Σάντρας αλλά και το διαζύγιό τους.

Όταν ήρθε η κόρη μας η Σάντρα, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα τον πρώτο καιρό. Ήμουν, βλέπεις, μικρή και εντελώς άπειρη. Ευτυχώς, με βοήθησε η μητέρα μου πάρα πολύ. Εγώ δούλευα υπερβολικές ώρες. Δεν συνδυαζόταν εύκολα η καριέρα με τη μητρότητα. Δεν είχαμε και περιθώριο να σταματήσουμε να δουλεύουμε, γιατί είχαμε αγοράσει ένα σπίτι και ήταν μεγάλες οι ανάγκες. Όμως, πάντοτε στη ζωή μου

η ισορροπία μου ήταν η καριέρα. Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και υπερπροστατευτική. "Πάλι, αργήσατε;" μας έλεγε. Ίσως η δημιουργίας οικογένειας να ήταν η επανάστασή μου. Αν τον Κώστα τον γνώριζα κάποια χρόνια αργότερα, μπορεί και να μην χωρίζαμε. Τότε δεν ήξερα ούτε καφέ να φτιάξω», δήλωσε στο περιοδικό Life and Style.

Όσο για την περίοδο του χωρισμού της με τον σπουδαίο ηθοποιό αποκάλυψε: «Ο χωρισμός πάντα έρχεται κα από τις δύο πλευρές. Με τον Κώστα διατηρήσαμε υπέροχες σχέσεις. Δεν γινόταν κι αλλιώς. Λόγω της κόρη μας, δεν μπορούσαμε να αποξενωθούμε. Περάσαμε το χωρισμό μας με μεγάλη αξιοπρέπεια. Ούτε φασαρίες, ούτε ρεζιλίκια, ούτε τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα