«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Οι νικητές του τρίτου ημιτελικού είναι…

Εντυπωσιακός ήταν ο τρίτος ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι ενθουσίασαν, συγκίνησαν και ξάφνιασαν την κριτική επιτροπή, με ξεχωριστό τρόπο ο καθένας!

Παρόλα αυτά, δυο ήταν τα ταλέντα που μάγεψαν κοινό και κριτική επιτροπή αντίστοιχα. Την ψήφο εμπιστοσύνης για τον μεγάλο τελικό, έδωσε το κοινό, στον τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη, ο οποίος ερμήνευσε μια μπαλάντα και έκανε τον κόσμο στο πλατό να σηκωθεί όρθιο και να ζητοκραυγάζει. Ο Στέλιος, την προηγούμενη φορά είχε δηλώσει πως πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του και η ανάγκη του να βρεθεί στο «Ελλάδα έχεις

ταλέντο» έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Και η κριτική επιτροπή όμως επιβράβευσε τον τραγουδιστή με το Βαγγέλη Περρή να δηλώνει πως είναι περήφανος που τον άκουσε να ερμηνεύει.

Το δεύτερο ταλέντο που πήρε το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό του show, από τη μεριά της κριτικής επιτροπής, είναι η Σοφία Τσόλα η οποία εντυπωσίασε με τα ακροβατικά της. Όπως είπε η ίδια, αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό γιατί στη χώρα μας δε μπορούσε να αναπτύξει το ταλέντο της.

Με την εμφάνισή της απέσπασε μόνο διθυραμβικά σχόλια και καταχειροκροτήθηκε επίσης. Μάλιστα, ο Χάρης Χριστόπουλος όταν ήρθε η στιγμή να την κρίνει, της είπε: «Πραγματικά δικαιώνεται ο τίτλος της εκπομπής μας: Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δείτε τις εμφανίσεις των νικητών του τρίτου ημιτελικού του «Ελλάδα

{youtube}MknySd1SDFI{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα