Ελισάβετ Μουτάφη: «Νιώθω πολλή χαρά που έχουμε και δουλειά»

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι από τις ηθοποιούς, που παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει.

Πως νιώθει γι’ αυτό; Η ίδια δήλωσε στο tvzapping: «Νιώθω πολλή χαρά που βρεθήκαμε και που έχουμε και δουλειά φυσικά. Επειδή είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα, έχω την αίσθηση ότι αυτοί οι μήνες που μείναμε εκτός κύλησαν σαν νερό, ήταν σαν μην φύγαμε ποτέ από το πλατό». Η ηθοποιός αποκάλυψε και πώς βλέπει η ίδια την ελληνική τηλεόραση: «Γενικώς λόγω δουλειάς, δεν έχω προλάβει να δω τι παίζει. Ή μάλλον τι δεν παίζει, γιατί φέτος απ' όσο ακούω πολλές σειρές

θα αργήσουν να προβληθούν, άλλες υπάρχει πιθανότητα να μην μεταδοθούν καν. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Προς το παρόν, θεωρώ ότι υπάρχει μια τηλεόραση με πολλές επαναλήψεις, εκπομπές, κάποιες από τις οποίες είναι σκουπίδια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Προσωπικά, πάντως, δεν θεωρώ τον εαυτό μου παιδί της τηλεόρασης. Δεν έβλεπα ποτέ φανατικά, είχα μια σφαιρική άποψη αλλά χωρίς να είμαι κολλημένη στη μικρή οθόνη. Βλέπω επιλεκτικά και τις σειρές μου για να διορθώνω πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα