Ελίνα Ακριτίδου: «Είναι τυχερός όποιος έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν»

«Είναι τυχερός όποιος έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν», αναφέρει η Ελίνα Ακριτίδου με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην οικονομία όσο και στην κατάσταση της χώρας μας γενικότερα.

Η ηθοποιός λόγω του ότι απείχε αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα μιλάει στο περιοδικό «TV ΖΑΠΙΝΓΚ» για την ένταξή της ξανά στην τηλεόραση και πόσο εύκολο είναι για εκείνη να δουλεύει για το καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές». «Έχω συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Βασιλειάδη, αλλά

και σε συνθήκες καθημερινού σίριαλ και είναι άλλος ένας λόγος που τόλμησα να το κάνω. Θα βρίσκομαι στη σειρά ως το τέλος της σεζόν και πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερή. Εξάλλου, θωρώ ότι είναι τυχερός όποιος έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά, την τόσο δύσκολη για όλους μας», αναφέρει η ηθοποιός.

Η Ελίνα Ακριτίδου μιλάει επίσης και το ρόλο της, την δικηγόρο Μάχη Πετρίδου όπου υποδύεται, λέγοντας: «Είναι μια γυναίκα που το λέει η καρδιά της, ένας χαρακτήρας που θα εμπλακεί σε πολλές ιστορίες στη σειρά. Έχω κάνει βέβαια ελάχιστα γυρίσματα και δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά πράγματα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα