Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω φίλους από το χώρο, δεν ασχολούμαι καθόλου με τη δουλειά όταν φεύγω από το κανάλι»

Πώς κατάφερε να μη επηρεάζει η δουλειά της την προσωπική της ζωή;

«Κρατάω γενικότερα απόσταση από αυτόν το χώρο. Ένας άνθρωπος που είναι εκτός χώρου δεν μπορεί εύκολα να συνειδητοποιήσει πόσο ανταγωνιστικός, πόσο αγχωτικός, πόσο ψεύτικος και διπρόσωπος αλλά και δήθεν είναι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εάν δεν προσέξεις μπορούν να σου προκαλέσουν μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις και να σε τρελάνουν. Απέχω από όλο αυτό: δεν έχω φίλους από το χώρο, δεν

ασχολούμαι καθόλου με τη δουλειά όταν φεύγω από το κανάλι, προσπαθώ να διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή όσο μπορώ και μου επιτρέπεται. Αυτό είναι κάτι που το κάνω εξαιρετικά συνειδητά, γιατί είναι ένας χώρος που ανακυκλώνεται διαρκώς, τα πρόσωπα του είναι εφήμερα, και δυστυχώς στο τέλος βγαίνουν σχεδόν πάντα κερδισμένοι οι άλλοι ενώ πληρώνεις εσύ ένα κόστος είτε αυτό λέγεται προσωπική ζωή είτε δημόσια κριτική είτε πισώπλατο μαχαίρωμα. Είναι ένας επικίνδυνος χώρος και δεν πρέπει να παίζεις μαζί του, εκτός εάν έχεις τόσο πολλή όρεξη και είσαι τόσο πωρωμένος με αυτόν και θες να μείνεις διακαώς, οπότε παίζεις με τους όρους του» τόνισε στο Hello η Ελεονώρα Μελέτη.
-Σας έχει κοστίσει αυτή η δουλειά;
« Το πρόλαβα νομίζω. Πέρασα δύσκολα και ακόμα περνάω γιατί δυσκολεύονται αρκετά οι άνθρωποι που είναι γύρω μου με όλη αυτή την κατάσταση. Έχει τύχει να μου αρνηθούν είτε φίλοι μου είτε δεσμοί μου να πάμε για έναν καφέ στο κέντρο της Γλυφάδας γιατί δεν θέλουν να μας βγάλουν φωτογραφία. Την προσωπική μου ζωή, καλώς ή κακώς, τη βάζω πάνω από την επαγγελματική και με προβληματίζει όταν "βλέπω ότι η δεύτερη επηρεάζει αρνητικά κάποιες φορές την καθημερινότητα μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα