Ελένη Τσολάκη: «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι η εκπομπή θα είχε τρεις τέσσερις μήνες ζωή»

Είναι... Happy και το κλίμα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Νίκο Αναδιώτη;

«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί και είμαστε τέσσερις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικές ζωές. Επειδή έχουμε έναν κοινό στόχο, να πάει καλά η εκπομπή, βρήκαμε γρήγορα ο ένας τα «κουμπιά» του άλλου και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Το βασικό συστατικό αυτής της παρέας είναι ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, οι ρόλοι είναι πολύ ξεκάθαροι. Η Σταματίνα είναι ο αρχηγός της ομάδας, γνωρίζει καλά το αντικείμενο,

κρατάει άψογα τις ισορροπίες, είναι ήρεμη και γλυκιά. Ο Δημήτρης, με πολλά χρόνια εμπειρίας, είναι η ασφάλεια μας. Ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σώσει μια κατάσταση με τον λόγο του. Επίσης, το χιούμορ του είναι αχτύπητο και η ατάκα του δολοφονική αλλά πάντα με καλή πρόθεση. Ο Νίκος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, νοιάζεται για όλα, είναι καλοσυνάτος και γλυκός. Όλα αυτά, λοιπόν, συνθέτουν μια ωραία παρέα» τόνισε στο TV Box η Ελένη Τσολάκη.
-Αντίθετα, οι «ΠΕΔΕΣ» δεν έδεσαν απόλυτα. Τι γεύση σας έχει αφήσει αυτή η συνεργασία;
«Έχετε δίκιο, δεν το αρνούμαι. Με τους «ΠΕΔΕΣ» δεν είχαμε τον χρόνο να γίνουμε παρέα. Εξαρχής γνωρίζαμε ότι η εκπομπή θα είχε τρεις τέσσερις μήνες ζωή. Ήμασταν πέντε ετερόκλητοι άνθρωποι, καθένας με διαφορετικό προορισμό, και, με εξαίρεση τον Εύθυμη Ζησάκη, που συνεχίζει στον χώρο της τηλεόρασης, οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονταν να κάνουν καριέρα παρουσιαστή. Προσωπικά, πάντως, με όλα τα παιδιά έχω καλή επαφή και η εκπομπή μου άφησε γλυκιά γεύση, γιατί ακολούθησε και το συμβόλαιο που έκανα με τον ΑLΡΗΑ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα