Ελένη Φιλίνη: «Το παιδί πρέπει να το κάνεις σε ώριμη ηλικία, για να ξέρεις γιατί το κάνεις»

Τι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι η Ελένη Φιλίνη;

«Δεν ξέρω... Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Το παιδί πρέπει να το κάνεις σε ώριμη ηλικία, για να ξέρεις γιατί το κάνεις. Η μητέρα μου γεννήθηκε για να είναι μάνα. Από την άλλη, μου έλειψε ο μπαμπάς... Άσχετα αν αυτό έγινε από οικονομική καταστροφή» τόνισε στο Λοιπόν.
-Ο πατέρας σου αντιμετώπισε οικονομική καταστροφή;
«Έπαθε οικονομική καταστροφή, και αυτό ήταν κάτι που με ωρίμασε. Πα το λόγο αυτό έφυγε, πήγε στο εξωτερικό, στον Παναμά. Ήμουν παιδάκι τότε. Μεγάλωσα από μικρή με προβλήματα. Ο μπαμπάς μου ήταν επιχειρηματίας,

είχε μαγαζιά στην Κόρινθο, εστιατόρια. Ο αδερφός του ήταν στον Παναμά, ο θείος μου μαζί με τα ξαδέλφια μου. Αυτό συνέβη στην πιο τρυφερή ηλικία μου, 7-8 χρονών. Ερχόταν κάθε 2 χρόνια, όποτε μπορούσε. Αυτό με ωρίμασε, δεν ήμουν το παιδί που τα είχα όλα «λυμένα». Μου έλειψε ο πατέρας, δεν ήταν όπως ήθελα εγώ να ήταν.»
- Ο χαρακτήρας σου επηρεάστηκε από αυτό που έζησες;
«Αλλάζεις κάποια πράγματα όταν έχεις ζήσει σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχα ζήσει με το πατέρα μου εδώ. Ήμουν μοναχοπαίδι, πιο κοντά με τη μαμά μου. Η προσοχή της μαμάς μου ήταν διπλάσια, αφού έλειπε ο πατέρας - άλλαξε όλη η ψυχολογία μου. Η μητέρα ήταν μάνα και πατέρας, αλλά δεν αναπληρώνεται, ο πατέρας είναι πατέρας και ειδικά το κορίτσι, τον θέλει, είχα τεράστια αδυναμία και στον πατέρα μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα