έχει πει ανοιχτά ότι δεν του αρέσει η συμμετοχή του «1000 και 1 νύχτες», κομματιού με το οποίο είναι υποψήφια η Αγγελική για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision

Παρά τα πυρά που εξαπέλυσαν αμφότεροι τις προηγούμενες μέρες, Αγγελική Ηλιάδη, Αγάθωνας και Θωμαή Απέργη αποφάσισαν να ... μηδενίσουν το κοντέρ λίγο πριν τον μεγάλο ελληνικό τελικό της Eurovision και να μονιάσουν.

«Μόνο αγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη κοινή φωτογραφία Ηλιάδη-Αγάθωνα

την οποία ανέβασε στα social media η Αγγελική. Να θυμήσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ακούσαμε από τα χείλη της τη φράση «Δεν θα στενοχωρηθώ αν πάθει κάτι ο Αγάθωνας, ενώ ούτε ο τελευταίος είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς είχε πει ανοιχτά ότι δεν του αρέσει η συμμετοχή του «1000 και 1 νύχτες», τραγούδι με το οποίο είναι υποψήφια η Αγγελική για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision. Μονιασμένοι, αγαπημένοι και χαμογελαστοί λοιπόν εμφανίστηκαν στο μεγάλο πάρτι που έδωσε ο OGAE Greece το βράδυ της Παρασκευής θέλοντας να είναι στην τελική ευθεία μαζί και όχι αντιμέτωποι. Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βραδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα