Δημήτρης Σταρόβας: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν δύο ετών»

Για τα δύσκολα του παιδικά του χρόνια μετά την εγκατάλειψη του πατέρα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Ο πατέρας μου δεν παντρεύτηκε τη μάνα μου ποτέ. Αρραβωνιάστηκαν, έμεινε έγκυος εκείνη, τρομοκρατήθηκε αυτός και μας εγκατέλειψε. Σκοτώθηκε σε δυστύχημα, όταν ήμουν δυο ετών», λέει στη Real και συνεχίζει: «Η πλάκα είναι ότι ενώ παίζαμε στον δρόμο με τα παιδιά, ερχόταν ξαφνικά οι πατεράδες τους και τα παίρνανε από το αυτί. Κι επειδή ήταν και τα χρόνια λίγο περίεργα και οι μέθοδοι παιδαγωγικής

αρχαίοι, τα τσάκιζαν στις καρπαζιές. Θυμάμαι στα έξι μου, είπα στη μάνα μου: 'Δε πιστεύω να έρθει κάνας μπαμπάς μου ποτέ και να με μαζέψει από το παιχνίδι;'... Δεν ήθελα να μου χαλάσει τη ζαχαρένια μου», λέει και καταλήγει: «Η μάνα μου με μεγάλωσε μόνη της με τη γιαγιά μου. Υπέφεραν και οι δυο αλλά εγώ ένιωθα να μην μου λείπει τίποτα. Παρ' όλη τη φτώχεια, ήμουνα αρκετά καλομαθημένος από την παροχή αισθημάτων και από την άνεση που νιώθεις ξέροντας ότι σε αγαπάνε. Η μάνα μου έκανε δυο δουλειές, τσακιζότανε, αλλά θυμάμαι που αντί να κοιμηθεί να ξεκουραστεί, ασχολιόταν μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα