Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν κάποιος μπει στη καρδιά και κατακτήσει τη θέση του φίλου, αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι κι αν συμβεί»

Ως καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο ΝικΟ' Κλοκ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα φίλο του. Ωστόσο, δύο μήνες νωρίτερα, με αφορμή τη μετακίνηση του Πέτρου Μπούτου είχε πει στο Πρωινό ότι «ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.


« Όταν πέρασα τέτοιο λούκι προσπαθώντας να ανταποδώσω στο κανάλι την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα, ήταν να πάω μόνος μου απέναντι. Διότι η απόφαση που πήρα το καλοκαίρι ήταν για να στηρίξω το Mega που με πήρε από το ΜΑD και με πήγε σε ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας. Ήταν το κανάλι που με πρότεινε στον Γιώργο για να συνεργαστούμε, γιατί ο Λιάγκας για ευνόητους λόγους δεν ήθελε η νέα εκπομπή να θυμίζει σε τίποτα τον Όμορφο κόσμο το πρωί . Από εκεί και πέρα, θα εξακολουθώ να λέω ότι οι μοναδικοί φίλοι που έκανα στον χώρο είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαίρη Συνατσάκη. Κατά την μου άποψη, άπαξ και κάποιος μπει στη καρδιά και κατακτήσει τη θέση του φίλου, αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι κι αν συμβεί Είναι περίπου όπως στις σχέσεις. Δεν μπορείς, αν χωρίσεις με την κοπέλα να μιλάς άσχημα για εκείνη, γιατί είναι σαν να αναιρείς τον εαυτό σου», λέει ο ίδιος στο περιοδικό OK.

Keywords
Τυχαία Θέματα