Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω πλέον πολύ μεγάλη δυσκολία στο να ερωτευτώ»

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν ντρέπεται να δηλώσει χαοτική. Ίσως και γι' αυτό θέλει να δουλεύει, ώστε να έχει ένα σημείο αναφοράς και να κρατάει το μέτρο. Η ανάγκη της να παίζει είναι καθαρά υπαρξιακή.

«Δεν έχω χάσει τον εαυτό μου μέσα σε μια σχέση, ούτε θυσίες έχω κάνει. Όλα, άλλωστε, φαίνονται εύκολα όταν αγαπάς. Κι όμως, νομίζω ότι κανείς από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω υπάρξει δεν μου ζήτησε να κάνω την παραμικρή υποχώρηση. Αντίθετα, στη δική μου ατμόσφαιρα έμπαιναν οι σύντροφοί μου. Σε αυτά που εγώ ήθελα να δω

στο σινεμά, στο σπίτι που ήθελα, χωρίς πολύ κόσμο να περιφέρεται. Εγώ επέβαλλα, με έναν τρόπο, την ατμόσφαιρά μου» τόνισε στο people.
Έδωσε ή πήρε περισσότερα στις σχέσεις της; «Όλες οι πιθανότητες είναι υπαρκτές. Ποιος να ξέρει; Για μένα σημασία έχουν οι πολλές και ωραίες στιγμές που έχω ζήσει στο παρελθόν μου. Αυτές κρατάω».
-Δήμητρα, η μεγαλύτερή σου ανασφάλεια; «Έχω πλέον μια πολύ μεγάλη δυσκολία στο να ερωτευτώ ή να θαυμάσω κάποιον και αρχίζω και φλερτάρω με την ιδέα μιας ζωής μοναχικής. Αν και αν με ρωτήσεις αύριο, μπορεί να σου πω άλλα. Σήμερα έχω κοιμηθεί λίγο κι όταν μου λείπει ύπνος, τα βλέπω όλα μαύρα. Το ίδιο μου συμβαίνει κι όταν πεινάω»
Ο μονόλογος της Μήδειας που παρουσίασε απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο. «Δύσκολη περιπέτεια ένας μονόλογος, μα ωραία. Χαίρομαι που θα το ξανακάνω. Κυρίως γιατί είναι μια παράσταση που το αποτέλεσμά της με αφορά ως θεατή. Η είδηση στη δουλειά μας είναι πάντα αυτός που σκηνοθετεί κι εδώ ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Γιοβανίδης, έκανε μια σπουδαία δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα