Διάσημη ηθοποιός φόρεσε το τρίτο στεφάνι!

Αν και είχε ορκιστεί μετά από δύο γάμους ότι δεν θα ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, χθες ντύθηκε νύφη και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον καλό της.


Ο λόγος για την Halle Berry η οποία παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό τη Olivier Martinez σε μία σεμνή τελετή στη Γαλλία, παρουσία μόνο στενών συγγενών και προπάντων της κόρης της Νάιλα που έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Gabriel Aubry. Σύμφωνα με το US Weekly το ζευγάρι θέλησε να

κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη στιγμή του και γι' αυτό αποφάσισε να κάνει τον γάμο στη Γαλλία, παρόλο που οι μετακινήσεις στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είναι και πολύ εύκολο πράγμα για την ίδια την Halle Berry. Η διάσημη ηθοποιός είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 1993 τον David Justice, όμως ο γάμος τους κράτησε μόλις τρία χρόνια. Το 2001 με τον οποίο χώρισε, έπειτα από τρία χρόνια. Το 2001 παντρεύτηκε τον Eric Benet, όμως πατέρας της κόρης της Νάιλα είναι το διάσημο μοντέλο Gabriel Aubry με τον οποίο δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα