Δέσποινα Ολυμπίου: Ο Χατζηγιάννης, ο γάμος και οι ευχές στη Ζέτα

Για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τις εμφανίσεις της στην Κύπρο μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου σε κυπριακό περιοδικό.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν και έχει σχέση και είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο δεν σκέφτεται το γάμο εξάλλου έχει κάνει πολλές φορές τη «νύφη» ως παιδί. Ενώ συμπλήρωσε πως με το σύντροφό της συζητούν τα πάντα ακόμα και το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσης τους.

«Είμαι άτομο με φαντασία και το παιχνίδι το «αν ήμουν έτσι» ή «αν γινόταν αυτό τι

θα έκανα» το έχω παίξει πολλές φορές. Πιστεύω όμως πως αν πραγματικά θέλεις κάτι γίνεται. Για να μην παντρευτώ ακόμα σημαίνει πως δεν το θέλησα γιατί δεν υπήρχε λόγος έτσι όπως ζούσα, να δεσμευτώ με την ιερή αυτή πράξη του γάμου. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου ως την παραμυθένια εκείνη μέρα που το κορίτσι έχει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του και την έχουν σαν πριγκίπισσα και όλα είναι μαγικά. Είμαι ένας συνδυασμός ρομαντικού αλλά και συνάμα ρεαλιστικού ατόμου και όλο αυτό δημιουργεί αντιθέσεις. Έτσι αυτό το «νυφούλα» στο μυαλό μου είναι κάπως διαφορετικό σε σχέση με την γνωστή εικόνα, όπως και η λέξη «γάμος» και έτσι δεν ξεκίνησα να ωριμάζω από κορίτσι σε γυναίκα με αυτό το όνειρο- στόχος, σαν να είναι απαραίτητος για την προσωπική μου ευτυχία», είπε στο ilovestyle η τραγουδίστρια αναφορικά με το γάμο.

Όταν η ερώτηση πέρασε στον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη και στο αν έχουν ακόμα επαφή η Δέσποινα Ολυμπίου δήλωσε πως αυτό δεν αφορά κανέναν ενώ δεν αποκλείει να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον όσον αφορά στα επαγγελματικά. Τι θα ευχόταν ωστόσο στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και στη Ζέτα Μακρυπούλια αν αποφάσιζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; «Υγεία και ευτυχία», δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα