Δέσποινα Καμπούρη: «Κάθε πρωί πηγαίνω με χαρά στο γραφείο και αυτό ήταν πάντα το κριτήριο μου για τις δουλειές»

Για δέκα χρόνια η Δέσποινα Καμπούρη εργαζόταν δίπλα του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στην εκπομπή Όλα. Ήταν εύκολο να κλείσει τον κύκλο;

«Ήταν πολύ δύσκολο και επίπονο, αλλά το νιώθεις όταν έρχεται η ώρα κι εγώ ένιωσα ότι δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω. Για μένα ήταν η "χρυσή δεκαετία", όπως λέω, γιατί μου πρόσφερε τα πάντα, όμως είχε έρθει ο καιρός να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα. Με πόνεσε μέσα μου, ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός» τόνισε στο People.
Το

νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας είναι στο Διαδίκτυο, καθώς είναι η διευθύντρια του www.mothersblog.gr, όπου διατηρεί και το προσωπικό της blog. «Πίστευα πως θα αργήσω να εγκλιματιστώ στο νέο μου επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο γιατί έκανα αυτό που ήθελα. Ήταν δική μου επιλογή. Κάθε πρωί πηγαίνω με χαρά στο γραφείο και αυτό ήταν πάντα το κριτήριο μου για τις δουλειές».
Τι της αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση; «Βλέπω τα πάντα, είμαι τηλεορασάκιας. Μου αρέσει πολύ το Πάμε Πακέτο και όταν είμαι στο σπίτι το παρακολουθώ, γιατί με συγκινεί πολύ. Είναι αληθινές ιστορίες και βλέπεις ανθρώπους να σμίγουν μετά από χρόνια».
Αν είχε εκπομπή, τι θεματολογία θα προτιμούσε; «Μια εκπομπή με αληθινές ιστορίες. Πολλές φορές οι συνεντεύξεις με καθημερινούς ανθρώπους έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Οι ανθρωποκεντρικές ιστορίες έχουν τόσα πολλά να σου πούνε κι εγώ παρασύρομαι από το συναίσθημα».
Θα τολμούσε να πάρει μέρος σε κάποιο celebrity show; «Στο Dancing δεν νομίζω ότι θα μπορούσα, γιατί δεν το έχω πολύ με το χορό. Στο Just the 2 of us μου είχε προταθεί στο παρελθόν, αλλά το φοβήθηκα. Δεν παίρνω εύκολα ρίσκα. Φοβάμαι πως, όσες πρόβες κι αν είχα κάνει, πάνω στη σκηνή θα τα θαλάσσωνα, οπότε είπα να κάτσω σπίτι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα