Χρήστος Φερεντίνος: «Η τηλεόραση είναι ένας μαγικός κόσμος. Δεν σκέφτομαι να φύγω»

Θα έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος εκπομπή με τη σύζυγό του; Είναι ένα κόνσεπτ που δοκιμάζεται στην ελληνική τηλεόραση.

«Τώρα μας πρόλαβαν άλλοι (γέλια...) αλλά εκτός τηλεόρασης κάτι έχουμε σκεφτεί. Εξάλλου, με τη Σοφία συζητάμε πολύ για οτιδήποτε κάνει ο καθένας επαγγελματικά, οπότε, κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν να δουλεύουμε μαζί» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
-Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια σας;
«Γι΄ αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να κρατήσουμε την επιτυχία της εκπομπής, να την... κουρδίσουμε και να τη ρολάρουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή τη στιγμή και να περνάει

ωραία ο κόσμος, να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πεντάδες μέσα από το πλατό γιατί ήδη έχουμε απίστευτα πολλές συμμετοχές και βλέπουμε. Πάντα υπάρχουν όνειρα και σχέδια στο μυαλό μου, αλλά σε τηλεοπτικό επίπεδο αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Δηλαδή, να κρατήσουμε την πρωτιά στη ζώνη προβολής της εκπομπής και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Ενδεχομένως, στη συνέχεια, εάν τα πράγματα είναι καλά, να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε ένα βήμα προς τη βραδινή ζώνη με ένα πολύ ωραίο σόου...»
-Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσετε την τηλεόραση;
« Πού να ξέρω το μακρινό μέλλον τι μπορεί να φέρει... Πάντως, απ' όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση το θεωρούσα ότι θα είναι για λίγο, δεν περίμενα ότι θα είναι για πολύ και έχουν περάσει ήδη πολλά χρόνια. Η τηλεόραση είναι ένας μαγικός κόσμος από τον οποίο προς το παρόν δεν σκέφτομαι να φύγω.»

Keywords
Τυχαία Θέματα