Χωρισμός σοκ στη high society!

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια –έτσι έδειχναν τουλάχιστον- της high society της Αθήνας, εδώ και λίγες μέρες δεν είναι μαζί.

Δεν είναι άλλοι από τον Πάρη Κασιδόκωστα και την εδώ και περίπου δύο χρόνια αγαπημένη του Μαρτίνα Ίβανσον οι οποίοι επέλεξαν, σύμφωνα με πληροφορίες να ζουν πλέον χωριστά. Η έντονη σχέση τους και ο παθιασμένος έρωτάς τους, φαίνεται πως ήρθαν στο τέλος τους μετά από συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι δυο τους. Από την ημέρα που χώρισαν, σύμφωνα με το Ciao,

εκείνος μετακόμισε στο πατρικό του στη Βουλιαγμένη και βρίσκεται κοντά στον πατέρα του Γρηγόρη ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του χρειάζεται παρέα αλλά και βοήθεια. Κάτι που πλέον ο Πάρης του χαρίζει απλόχερα, καθώς πριν τον χωρισμό του, ζούσε με τη Μαρτίνα σε άλλο σπίτι στα Νότια Προάστια. Το ζευγάρι δεν έχει πλέον καμία επαφή με το περιβάλλον του πλούσιου γόνου να υποστηρίζει πως εκείνο που έφερε τον χωρισμό ήταν κυρίως οι συχνές αντιπαραθέσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους που κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα