Μπέσυ Μάλφα: «Δεν με φοβίζει η ίδια η κρίση αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν αγριέψει»

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε σε συνέντευξή της για την οικονομική κρίση και τις αιτίες της.

Η ηθοποιός δήλωσε στο entertv: «Δεν με φοβίζει αλήθεια η ίδια η κρίση αλλά το γεγονός πως οι άνθρωποι έχουν αγριέψει και δεν χτυπάνε το πρόβλημα στη ρίζα του. Δηλαδή αυτό που παρατηρώ είναι πως με πλησιάζουν κάποιοι και μου ζητάνε ως "επώνυμη" να κάνω διάφορα. Για παράδειγμα αν τύχει να μισούν τους αλλοδαπούς μου λένε "διώξε τους αλλοδαπούς", αν τύχει να μισούν τους ναζί μου λένε "διώξε τους ναζί". Εγώ θεωρώ

πως μια χώρα σώζεται από τον πολιτισμό και την τέχνη της, τα παιδιά της και την παιδεία που θα δώσουμε σε αυτά. Από 'κει και πέρα αυτό το ξέσπασμα του ενός στον άλλον δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβαίνει και οφείλουμε όλοι μαζί να σώσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια μας».

Η ηθοποιός δήλωσε ότι μερίδιο ευθύνης, έχουμε κι εμείς ως πολίτες: «Ναι, βεβαίως και έχουμε μέρος της ευθύνης. Τώρα βέβαια αν αυτό το σκηνικό θα αλλάξει κάποια στιγμή δεν το γνωρίζω αλλά προσωπικά μπορώ να σου πω πως, επειδή γεννήθηκα σε μια οικογένεια που μου έμαθε να αγωνίζομαι και να λέω ευχαριστώ για τα πάντα, ξέρω ότι πρέπει διαρκώς να έχω ένα στόχο, να τον πιστεύω και να προσδοκώ να τον φτάσω. Αυτό σίγουρα υπάρχει μέσα μου και το ακολουθώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα