ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ζουγανέλης: «Το να μπεις σε ένα κόμμα είναι τρομερά ύποπτο όταν είσαι καλλιτέχνης και ασχολείσαι έτσι κι αλλιώς με τα κοινά»

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης άνοιξε την καρδιά του στο gossip-tv.gr, δίνοντας μια συνέντευξη για όσους δεν φοβούνται να διαβάσουν αλήθειες!

Ο ηθοποιός εδώ και 40 χρόνια έχει χαράξει μια μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα και έχει καταφέρει να κερδίσει την καταξίωση και την αγάπη του κόσμου. Ήρθε όμως η στιγμή για τον Γιάννη Ζουγανέλη, να βιώσει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία παίζοντας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου τους «Ιππής» του Αριστοφάνη, μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη,

τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τον Τάκη Παπαματθαίου.

Ο ηθοποιός μας μίλησε για αυτή του την εμπειρία, τα συναισθήματα που βίωσε πατώντας το πόδι του στην Επίδαυρο ως ηθοποιός και όχι ως θεατής αλλά και το λόγο που μέχρι τώρα δεν του είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, επίσης, αναφέρθηκε στα λάθη της ζωής του, στις κακές επιλογές, στη γνωριμία του με τον Kevin Spacey καθώς στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τα πολιτικά δρώμενα,την παρακμή που βιώνει η χώρα μας αλλά και το γεγονός ότι πολιτεύονται οι καλλιτέχνες, εξηγώντας γιατί είναι κάθετα αντίθετως. Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το lifestyle που... «σκοτώνει»!


ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!

Αισθάνομαι λίγος γιατί πλέον άλλαξε το μέτρο

Πρωταγωνιστείτε στους «Ιππής» του Αριστοφάνη, ένα σατιρικό, πολιτικό έργο ιδιαιτέρως επίκαιρο, με πολλά κωμικά αλλά και δραματικά στοιχεία. Πριν λίγες ημέρες το έργο παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πείτε μου πώς αισθανθήκατε και τι σημαίνει αυτό για εσάς.

Αισθάνομαι αναγεννημένος. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που αντιμετώπισα αυτή την αγκαλιά του κόσμου μας που ήρθε και γέμισε δυο ημέρες αυτό το Ασκληπιείο της ζωής μας, αυτό το εξαιρετικό μαγνητικό πεδίο, αυτή τη συνέχεια της παράδοσής μας. Αυτός ο τόπος μουσείο όπου θα έπρεπε να διαφυλάττεται από όλη την Ευρώπη. Παράλληλα αισθάνομαι και λίγος γιατί δεν ξέρω αν είμαι τόσο άξιος αυτής της αγάπης που αντιμετώπισα και της αποδοχής. Αισθάνομαι επίσης πως μέσα από αυτό το αναβάπτισμα είναι σαν να ξανά αρχίζω από την αρχή. Αισθάνομαι λίγος γιατί άλλαξε το μέτρο. Είναι τελείως διαφορετικό να διαβάζεις κάτι, να το μελετάς, να το παίζεις και να βρίσκεσαι εκεί.

Μέχρι τώρα στην Επίδαυρο πηγαίνατε ως θεατής, πόσο διαφορετικό είναι να βρίσκεστε τώρα εκεί ως πρωταγωνιστής;

Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Επίδαυρο, ως θεατής. Από πολύ μικρό παιδί πήγαινα. Την πρώτη φορά που με πήγε ο αναλφάβητος κωφός πατέρας μου, για να με μυήσει στην τέχνη, ήμουν στη δευτέρα γυμνασίου. Παρά ότι δεν ήξερε γιατί δεν άκουγε, ήξερε το μεγαλείου του χώρου και ήθελε εγώ να ζήσω την Επίδαυρο και να παιδευτώ. Όταν όμως πάτησα το πόδι μου στη σκηνή, ως ηθοποιός, πλέον, με έπιασε ρίγη, δέος. Η συγκίνηση μου δεν

Keywords
Τυχαία Θέματα