Αποκλειστική συνέντευξη! Καίτη Γαρμπή: «Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Είμαι χορτασμένη»

Έχουμε ραντεβού στα Odeon Cosmopolis. Εκεί, που σε λίγες μέρες θα «ζωντανέψει» ένα όνειρό της, όπως εξομολογήθηκε η ίδια. Η Καίτη Γαρμπή κάθεται υπομονετικά και δέχεται οδηγίες από τους τεχνικούς, οι οποίοι την κατευθύνουν για να βγει σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.

Δέχεται την πλάκα τους, κάνει ότι της λένε και απαντάει σε ότι την ρωτάνε. Σα να τους υποδέχτηκε σπίτι της. Σα να μην τη διέκοψαν ποτέ από τις πρόβες της. Τελειώνει, τους ευχαριστεί πάρα πολύ και πάμε προς το μέρος της. «Γεια σας, τι κάνετε; Χαίρομαι

πολύ», λέει και αμέσως μπαίνουμε στο προκείμενο. Το gossip-tv.gr βρέθηκε στα παρασκήνια των προβών της Καίτης Γαρμπή, και εξασφάλισε για εσάς φωτογραφίες και πληροφορίες για όλα όσα θα δείτε από τις 12 Οκτωβρίου και μετά!

Ο χρόνος πιέζει, το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτικό και θέλει όλα να είναι τέλεια μέχρι την πρώτη λεπτομέρεια. Η πρόβα βρίσκεται προς το τέλος, η Καίτη Γαρμπή όμως πρέπει να συνεχίσει και δεν υπάρχει χρόνος για την συνέντευξη. Έτσι νομίζαμε... Κάθεται σε μία από τις θέσεις του σινεμά και ρωτάει τα ζώδιά μας. Ξέρει αρκετά περί αστρολογίας και με απλότητα που αφοπλίζει, ξεκινάει μία συνέντευξη για όλα όσα θα δούμε!

«Είναι πολλά χρόνια που ψάχνομαι να κάνω κάτι διαφορετικό, όπου τελικά φαίνεται διαφορετικό, αλλά για μένα είναι μια εξέλιξη. Θέλω στη δουλειά μου να εξελίσσομαι. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε νυχτερινά κέντρα, απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και πλέον αυτό για μένα, σε αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι μία βαρετή ευθεία το να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Να κάνω δηλαδή μία εμφάνιση στους χώρους που ήμουν μέχρι τώρα. Τίποτα δεν αποκλείεται, μπορεί να ξαναβρεθώ αργότερα, αλλά αυτό που ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που βλέπεις μέσα σε αυτή την αίθουσα που θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου», λέει και συνεχίζει στην ουσία του πράγματος. Τι ακριβώς θα δούμε σε αυτές τις παραστάσεις; «Ότι τραγούδια ξέρεις και ότι τραγούδια έχεις ακούσει, αυτά θα ακούσεις και τώρα, βέβαια, ότι είναι δυνατόν να χωρέσει σε μία δίωρη παράσταση. Στο πρόγραμμα μου έχω συμπεριλάβει ένα μεγάλο μέρος από τραγούδια που έχω πει με τον Φοίβο που είναι και το μεγαλύτερο φυσικά μέρος της δισκογραφίας μου, τραγούδια απ' τους καινούργιους μου δίσκους με τον Νίκο Αντύπα και τραγούδια άλλα που έχω πει κατά καιρούς, δηλαδή θα υπάρχει και ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή που έχω τραγουδήσει. Επίσης έχω συμπεριλάβει και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, για να 'δέσει' η εμφάνιση μου στο κινηματογράφο. Έτσι κι αλλιώς είναι τραγούδια που τα λατρεύουμε όλοι και κάποια κλασικά κομμάτια που τα αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε στήσει μια εξέδρα μπροστά από αυτό το υπέροχο πανί, όπου το πανί πίσω θα δείχνει γυρίσματα που έχω κάνει όλο το καλοκαίρι, επιπρόσθετα, εκτός από ελάχιστα βίντεο κλιπ που θα παίζονται. Είναι καινούργια ολόφρεσκα γυρίσματα που δένουν τουλάχιστον οκτώ με δέκα τραγούδια. Έκανα όλο το καλοκαίρι γυρίσματα, για να δέσω το οπτικό με το μουσικό κομμάτι. Έχουν γυριστεί από μία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με τον κινηματογράφ

Keywords
Τυχαία Θέματα