Αποκάλυψη Αλέκας Καμηλά: «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω»

Η Αλέκα Καμηλά αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε με τον Πέντζα Στογιάκοβιτς και δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως σκέφτηκε τρεις φορές να τα μαζέψει και να φύγει!


«Πέρασα αρκετές δυσκολίες. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στη σχέση τους. Ζήσαμε δυσκολίες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Η ζωή μας μέχρις σήμερα είναι πάρα πολύ γεμάτη από συναισθήματα. Κάποιες φορές «έπεφτε» αυτός δίπλα μου, κάποιες άλλες «ανέβαινα» εγώ πλάι του» λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ!
"Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω" είπε χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας πως

το γεγονός ότι λόγω δουλειάς έμεναν πολύ χρόνο χωριστά προκάλεσε ρήξη ανάμεσά τους. "Του το είπα... Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση".
Ποιο ήταν το ουσιαστικό πρόβλημα στη σχέση τους; «Το ότι εγώ έμενα πάρα πολύ μόνη μου» δήλωσε η Αλέκα.

Ως ζευγάρι έχουν εντάσεις, τσακώνονται; Η ίδια είπε: «Δεν υπάρχουν έντονες καταστάσεις, όπως να πετάμε και να σπάμε πράγματα. Τα παιδιά μας π.χ δεν μας έχουν δει ποτέ να μαλώνουμε. Όλα είναι πιο εσωτερικά. Ακόμα και τις κόντρες μας τις βγάζουμε συζητώντας πολύ ήρεμα. Και αυτή η ηρεμία μας βοήθησε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα».

Πώς αντιμετωπίζε εκείνη την απουσία του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;

«Όταν ένας άντρας κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα που τον υποχρεώνει να λείπει αρκετά από το σπίτι, είναι πολύ πιο ευχαριστημένος από την γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν δεν τους βλέπει κάθε μέρα. Ξέρει ότι έχει μια βάση και εμπιστεύεται την σύζυγό του σε ό,τι προκύψει. Γιατί προέκυψαν σοβαρά θέματα υγείας, τόσο δικά μου όσο και των παιδιών, που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη μου. Αυτός ήταν επισκέπτης. Βοηθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του. Να φανταστείς ότι οργάνωνα τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Πέντζα να δει το παιδί δυο μέρες και να φύγει για τους αγώνες» δήλωσε το πρώην μοντέλο. Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι τα πρώτα χρόνια τον ζήλευε: «Τα πρώτα χρόνια ζήλευα και μάλιστα έντονα. Η αλήθεια είναι πως η προσφορά και η ζήτηση σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όπως είναι το ΝΒΑ είναι πολύ μεγάλη. Στην αρχή στεναχωριόμουν, ζήλευα και του το έδειχνα. Στη συνέχεια όμως το σκέφτηκα και το συνηδειτοποίησα πως δεν μπορεί να είσαι στο μυαλό ενός άντρα, στα μάτια του, στα αφτιά του , ακόμα και στο κρεβάτι του, όταν ταξιδεύει πολύ. Δεν γίνεται αυτό. Οπότε το πήρα απόφαση πως, αν ανιώσει την ανάγκη να κάνει κάτι άλλο με μία γυναίκα, εγώ δεν μπορώ να το εμποδίσω ούτε να χαλάσω τη ζωή μου πασχίζοντας για κάτι τέτοιο...».
Τώρα που σύζυγός της έχει σταματήσει να παίζει έχουν κάνει ένα είδος «επανεκκίνηση» στο γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα