Αντύπας: «Κάποια στιγμή κουράστηκα. Δεν μπορούσα να εξελιχθώ κι έφυγα»

«Η επιτυχία μου δεν με απογείωσε ποτέ», εξομολογείται ο Αντύπας μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για την πρώτη πρόταση που του έγινε από τον Γιάννη Πάριο αλλά και τη στιγμή που αντιμετώπισε δυσκολίες.

Ένα βράδυ στα πράτα τραπέζια του μαγαζιού καθόταν ο Γιάννης Πάριος και η Χαρούλα Αλεξίου. Ο Πάριος στο τέλος του προγράμματος θα του πει: «Αντύπα, ήρθε η ώρα να κατέβεις στην Αθήνα κι έτσι το 1972 κατέβηκα στην Αθήνα», περιγράφει στο Πρώτο Θέμα. Ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν ανοιχτός Γράφει δίσκους,

εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες και ξεσηκώνει το κοινό. Ο Αντύπας είναι στα χάι του και στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται δεν πέφτει καρφίτσα. «Εκεί ήταν το ζενίθ της επιτυχίας. Η επιτυχία μου όμως δεν με απογείωσε ποτέ. Δεν με άγγιξε, δεν με άλλαξε, δεν ξέφυγα. Το δύσκολο ήταν ότι κάθε φορά έπρεπε να ξεπερνάω τον εαυτό μου παλεύοντας να φτάσω πιο ψηλά», λέει και καταλήγει: «Κάποια στιγμή κουράστηκα. Το λάθος μου ήταν ένας δίσκος του '94 όπου δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου, ενώ οι δυσκολίες κορυφώθηκαν στις αρχές του 2000. Με τα καινούργια ακούσματα και της εξέλιξη της τεχνολογίας έχασα λίγο τη μπάλα. Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ, να εξελιχθώ κι έφυγα».

Keywords
Τυχαία Θέματα