Άνοιγμα νέου καταστήματος Beauty & accessories του οίκου Victoria’s Secret στην Αθήνα!

Ο οίκος Victoria’s Secret, η κορυφαία εταιρεία λιανικής πώλησης εσωρούχων και προϊόντων ομορφιάς, άνοιξε το δεύτερο κατάστημα Beauty & Accessories εντός της Ζώνης Σένγκεν, σε συνεργασία με τις εταιρίες «Agora Trading» και «Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε.».

Το νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε το Σάββατο 23 Μαρτίου, προσφέρει,

σε εσάς τους ταξιδιώτες μια συλλογή από τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα ομορφιάς της Victoria's Secret, περιλαμβανομένου του βραβευμένου με FiFi αρώματος Bombshell της Victoria’s Secret, καθώς και του νέου αρώματος VS Angel Gold και τη δημοφιλή σειρά αρωματισμένων προϊόντων περιποίησης σώματος VS Fantasies.

Η μοναδική συλλογή αξεσουάρ της Victoria’s Secret διατίθεται αποκλειστικά στα ‘concept’ καταστήματα Beauty & Accessories και είναι ιδανική για δώρο, αλλά και για όλες εσάς που ψάχνετε κάτι μοναδικό να χαρίσετε στον εαυτό σας! Όσες βρίσκεστε, συνεχώς, εν κινήσει, σας προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων της Victoria’s Secret όπως νεσεσέρ, τσάντες πολλαπλών χρήσεων, τσάντες χιαστί, τσαντάκια καρπού, μικρά πολυτελή δερμάτινα είδη και βαλίτσες κορυφαίου στυλ. Για όλες όσες ταξιδεύουν συχνά, στο Victoria’sSecretBeauty & Accessories προσφέρονται πορτοφόλια ταξιδιού με την αγαπημένη ροζ ρίγα και θήκες διαβατηρίων VS Jet Set σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα όπως όμορφο ροζ ή άγριο λεοπάρ γνήσιου δέρματος Saffiano, ροζ και πράσινο δέρμα με μοτίβο φιδιού ή δέρμα σε πράσινο χρώμα της μέντας με πέρλες.

Θα βρείτε επίσης μια συλλογή από πολυτελή και βαμβακερά pants σε διάφορα στυλ, χρώματα και μοτίβα.

Είτε ψάχνετε για εύθυμα και ναζιάρικα αρώματα, για προϊόντα περιποίησης για το σώμα σας που φροντίζουν το δέρμα σας ή για μοντέρνα αξεσουάρ με την επωνυμία της Victoria's Secret, θα τα βρείτε όλα στο νέο αυτό κατάστημα!

Ο σχεδιασμός του καταστήματος στο αεροδρόμιο της Αθήνας είναι πολύ σύγχρονος και πολυτελής. Στην πρόσοψη την παράσταση κλέβει η δυναμική βιτρίνα. Στο εσωτερικό του καταστήματος επικρατεί το χρώμα του κερασιού, οι φωτισμένοι τοίχοι, οι ασπρόμαυρες εικόνες και ένα video wall που προβάλει τα μοντέλα της Victoria's Secret σε ένα χώρο σέξι, εξεζητημένο και αιώνια νεανικό.

Ο κύριος Γιώργος Βελέντζας, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του FolliFollieGroup, δήλωσε: ‘‘Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Victoria’s Secret και την Agora Trading για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Η πρώτη μπουτίκ Victoria’sSecretBeauty & Accessories, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος θα προσελκύσει τους πελάτες μας, που αγαπούν τα ταξίδια. Το νέο κατάστημα θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την ολοκληρωμένη εμπειρία της Victoria’s Secret που περιμένει να βρει ένας ταξιδιώτης σε ένα διεθνές αεροδρόμιο’’.

Keywords
Αναζητήσεις
victoria secret αρωματα κυπρος, victoria's secret καταστηματα στην κύπρο
Τυχαία Θέματα