Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι Full Time η σκλάβα των παιδιών μου»

Η εντεκάχρονη Σίλβια και η εννιάχρονη Τερέζα είναι όλη της η ζωή! Η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογείται στο mothersblog.gr όσα τις έμαθαν οι κόρες της χωρίς να παραλείπει την πολύτιμη βοήθεια του άνδρα της που αποτελεί όπως τονίζει την αδελφή ψυχή της!

 

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος...

«Ήταν προγραμματισμένο και είχα την τύχη να μείνω έγκυος αμέσως. Ήταν πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Ουσιαστικά δεν προσπάθησα, δεν κόπιασα, ήρθε αβίαστα την στιγμή που το ήθελα! Ήταν σαν να το είχα παραγγείλει στο Θεό και να μου έστειλε και τις δύο εγκυμοσύνες.

Ήμουν σίγουρη μάλιστα ότι θα έρθουν κοριτσάκια. Θυμάμαι είχα δώσει μία συνέντευξη που το ανέφερα και όταν με ρώτησαν «Στην πιθανότητα που γεννηθεί αγόρι τι θα πείτε», τους απάντησα ότι θα θεωρούσα de facto ότι θα είναι κορίτσια.»

-Όταν το είπα στον Κρις αντέδρασε...

«Πριν μείνω έγκυος του ζητούσα να κόψει το τσιγάρο και μου ανέφερε «Φέρε μου θετικό τεστ εγκυμοσύνης και θα το κάνω» Του το ανακοίνωσα λοιπόν στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Για μία εβδομάδα δεν μιλιόταν -όχι γιατί είχε νεύρα που θα ερχόταν ένα μωρό στη ζωή μας- αλλά γιατί αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του! Είναι νομίζω ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς.»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη αποκλειστικά στο mothersblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα