Άννα Μπουσδούκου: «Δεν λειτουργώ με κουτάκια και υπάρχουν φορές που είμαι χαοτική»

Αισθάνεται άνετα η Άννα Μπουσδούκου με όλους τους πολιτικούς που έρχονται στην εκπομπή της;

«Παρά το γεγονός ότι έχουν περισσότερο χρόνο απ' ό,τι στο εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκλείσω κανέναν, γιατί κάποιοι τον έχουν εκλέξει και αντίστοιχα έχει υποχρέωση να μιλήσει για κάποιες ενέργειες του. Εκτός δουλειάς, στη ζωή σου είσαι τόσο οργανωτική; Δεν είμαι καθόλου οργανωτική, εκτός αν με ενδιαφέρει κάτι. Τότε δίνομαι και αφοσιώνομαι. Δεν λειτουργώ με κουτάκια και υπάρχουν φορές που είμαι χαοτική. Αν ένας λογαριασμός λήγει,

για παράδειγμα, στις 17 του μήνα, θα το συνειδητοποιήσω στις 19, μη σου πω ότι μπορεί και να έχει κοπεί κάτι για να το καταλάβω...» τόνισε στο Mytv.

Ως τηλεοπτικό πρόσωπο, πλέον, έχει σκεφτεί ότι μπορεί αύριο να κυκλοφορήσει ένα έντυπο με τίτλο: «Ο κρυφός έρωτας της Άννας Μπουσδούκου;». «Αν θέλω να μείνει κρυφός, θα μείνει. Οπότε το μόνο που φοβάμαι είναι ο εαυτός μου.»

Στις πρώτες τη συνεντεύξεις την σύγκριναν συνεχώς με την προκάτοχο της στην εκπομπή και στον σταθμό, την Πόπη Τσαπανίδου. «Απορώ πώς αναπαράγεται αυτή η «κόντρα» με την Πόπη Τσαπανίδου. Βέβαια πλέον ρωτάνε και άλλα πράγματα. Ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δουλειές των ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν ο ένας είναι καταξιωμένος, ενώ ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα