Άγγελος Πυριόχος: Η νέα του ζωή στην Ζάκυνθο

Ο Άγγελος Πυριόχος άφησε την πολυτελή ζωή της Αθήνας και πήγε στην Ζάκυνθο. Ο δημοσιογράφος μπορεί να μην ήταν μαθημένος στις αγροτικές δουλειές της επαρχίας , ωστόσο προσπαθεί να τις μάθει και να προσαρμοστεί.

«Ξυπνάω στις 6.30 , φτιάχνω έναν τεράστιο ελληνικό καφέ και τον πίνω με την ησυχία μου. Αυτή είναι η μοναδική πολυτέλεια που έχω δώσει στον εαυτό μου, εις βάρος του ύπνου. Μόλις ανοίξει το μάτι, βγαίνω στα χωράφια. Μην φανταστείς κανέναν αγρότη, γελάνε και τα χόρτα μαζί μου.

Έχω μια αχλαδιά που κοντεύει να σπάσει από το βάρος, κόβω ένα αχλάδι και πέφτουν πέντε. Δεν τα προλαβαίνω», εξήγησε στο Λοιπόν ο Άγγελος Πυριόχος και συνέχισε: «Το σκάψιμο είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία γιατί σκάβω καθιστός, όρθιος με πονάει η μέση μου. Τα χέρια μου είναι γεμάτα κάλους». Η ζωή του στο νησί μπορεί να είναι απλή και κάθε μέρα να κάνει τα ίδια πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι του αρέσει. «Κάθε μεσημέρι κάνω εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό. Μετά περνάω από τη μάνα μου να πάρω το τάπερ με το φαγητό. Μένω σχεδόν στην κορυφή του βουνού. Το βράδυ κατεβαίνω στο σινεμά, όπου δουλεύω μέχρι τη μια και μισή το βράδυ και το πρωί ξυπνάω στις έξι και μισή».

Keywords
Τυχαία Θέματα