Αmy Winehouse: Τα ναρκωτικά και μια καταστροφική σχέση!

Ένα κομμάτι από το βιβλίο που γράφει ο πατέρας της Αmy Winehouse, αναφέρεται στην σχέση της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά, οπωσδήποτε το κλειδί ανάγνωσης του.

Περιγράφει με τόσες λεπτομέρειες την κατρακύλα της ώστε απομυθοποιεί πλήρως το διάσημο τρίπτυχο «sex, drugs & rock'n'roll». «Παρόλο που η Amy κάπνιζε κάνναβη ήταν πάντα κατά των σκληρών ναρκωτικών. Της άλλαξε τα μυαλά ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ. Η Amy τον γνώρισε

στις αρχές του 2005 σε μια παμπ. Μόλις ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους έκανε τατουάζ με το όνομα του στο αριστερό της μπράτσο. Έγινε το κέντρο του κόσμου για εκείνη και όλα περιστρέφονταν γύρω από αυτόν. Αργότερα έμαθα όταν ήταν βουτηγμένος μέσα στην ηρωίνη», περιγράφει στο βιβλίο και συνεχίζει: «Και σαν αν μην έφτανε η χρήση ναρκωτικών η Amy ανακάλυψε ότι την κεράτωνε με την παλιά του γκόμενα. Η κόρη μου έδωσε τέλος στη σχέση , αλλά πήρε πολύ βαριά τον χωρισμό. Ήταν πολύ στεναχωρημένη. 'Εγώ φταίω, μπαμπά ε; Διαλέγω πάντα τα λάθος αγόρια, έτσι δεν είναι;», καταλήγει στο απόσπασμα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα