Αλέξης Γεωργούλης: Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές του επαγγέλματος του;

«Οι δύσκολες στιγμές της δουλειάς είναι αυτό που είναι και η δουλειά. Δηλαδή, η έκθεση. Η δουλειά του ηθοποιού είναι να μπορεί να αισθάνεται και να το δείχνει. Αυτό όμως είναι και το πιο δύσκολο», δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης μιλώντας για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του.

«Καθώς μεγαλώνουμε, κάποιες φορές χαιρόμαστε, άλλες πληγωνόμαστε, και όλο αυτό δημιουργεί το οικοδόμημα που λέμε χαρακτήρας. Αν κάποια στιγμή κάποιος πληγώθηκε από ένα γεγονός Α, έπειτα δεν θέλει να ξαναπληγωθεί, και αποκτά άμυνες απέναντι σε αυτό. Οπότε όταν ξανακληθεί να πληγωθεί από αυτό, ας πούμε,

τον έρωτα, αντιδρά. Έχει δημιουργήσει ασπίδες γύρω του. Μεγαλώνοντας, αυτή η ασπίδα γίνεται μεγαλύτερη, για να καταλήξει στο τέλος να είναι ένα κάστρο, μέσα στο οποίο μπορούμε να προστατευόμαστε», λέει στο περιοδικό Instyle και καταλήγει: «Ο ηθοποιός αυτό που καλείται να κάνει είναι να γκρεμίσει αυτό το κάστρο, για χάρη ενός ρόλου, και να επιτρέψει σε κάτι να μπει μέσα του, να τον πληγώσει, να τον κάνει να χαρεί, να αισθανθεί. Δηλαδή να είναι τόσο ευάλωτος όσο ένα μικρό παιδί. Κάποιες φορές λοιπόν, αυτό είναι ιδιαίτερα επίπονο. Αυτή ουσιαστικά είναι για εμένα η δουλειά του ηθοποιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα