‘Αγρια δικαστική διαμάχη για τον αδελφό της Έλλης Στάη και την πρώην σύζυγό του

Ο αδελφός της Έλλης Στάη, Σπύρος Τσαρλαμπάς και η πρώην σύζυγός του Σταυρούλα Κυπαρίσση από το 2003 έως σήμερα βρίσκονται σε μα διαρκή δικαστική διαμάχη.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 1997 με κουμπάρα την γνωστή δημοσιογράφο, η οποία στην συνέχεια βάφτισε τον γιο του ζευγαριού. Όσοι έδωσαν το παρών στον γάμο τους υποστήριζαν ότι πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι, το οποίοι δεν θα χωρίσει ποτέ, αφού έδειχνε πολύ ερωτευμένο. Έξι χρόνια μετά, ο Σπύρος Τσαρλαμπάς και η Σταυρούλα Κυπαρίσση τους διαψεύδουν με την απόφασή τους να δώσουν τέλος

στον γάμο τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, το 2002 ο αδελφός της Έλλης Στάη αποφασίζει να παραιτηθεί από την εταιρεία που είχε την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και να πάει να μείνει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λευκάδα. Με αυτό φαίνεται ότι δεν συμφωνεί η σύζυγός του, η οποία μένει στο διαμέρισμά τους στην Αγία Παρασκευή με τον γιος του. Από εκείνη την χρονιά μέχρι και σήμερα έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη, η οποία δεν λέει να λάβει τέλος. Το δικαστήριο ανακοινώνει στον Σπύρο Τσαρλαμπά ότι πρέπει να δίνει μηνιαία διατροφή 1.500 ευρώ. Ο αδελφός της Έλλης Στάη προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο δικαστήριο που έδειχνε ότι δεν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό και ζήτησε να πληρώνει 550 ευρώ. Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του δεν ήταν τυπικός στην συγκεκριμένη υποχρέωσή του, με αποτέλεσμα εκείνη να χρωστάει χρήματα στο σχολείο του παιδιού τους, αλλά και στο διαμέρισμα που μένει με τον γιο της. Στις  12 Δεκεμβρίου 2012 πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό ένα ελαιόκτημα που έχει στην κατοχή του ο Σπύρος Τσαρλαμπάς και έχει εκτιμηθεί για 105.000 ευρώ, ενώ η τιμή έναρξης του πλειστηριασμού ξεκινάει από τις 70.000 ευρώ. Τέλος, ο δικηγόρος της Σταυρούλας Κυπαρίσση δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση στην εφημερίδα καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Keywords
Αναζητήσεις
σταυρούλα κυπαρίσση
Τυχαία Θέματα