Tο Club της οικογένειας μα πάνω από όλα των παιδιών!

Πώς θα σας φαινόταν αν ήσασταν μέλος μιας κοινότητας που, θα αναλάμβανε να διαπραγματευθεί και να εξασφαλίσει για εσάς και τα παιδιά σας εκπτώσεις και προνόμια σε ετήσια βάση.


Τώρα, το myhappyfamily Club δημιουργεί μια τέτοια κοινότητα και ανοίγει νέες προοπτικές για περισσότερες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Ψαγμένες προτάσεις και ταξινομημένη πρόσβαση στις καλύτερες παιδικές δραστηριότητες, τις πιο ελκυστικές αγορές και ευκαιρίες για ψυχαγωγία,

δημιουργικότητα, αλλά και φροντίδα. Οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε εσάς και την οικογένειά σας (με παιδιά από 0-13 ετών) κι εξασφαλίζουν εκπτώσεις όλο τον χρόνο και απεριόριστη πρόσβαση σε όσα επιθυμείτε!
Με 24€ ετήσια συνδρομή γίνεστε μέλη του myhappyfamily Club και κάτοχοι της κάρτας του. Με κάθε χρήση της κερδίζετε και κάνετε απόσβεση της αξίας της άμεσα. Ακριβώς! Ένα απλό παράδειγμα: Εάν μέσα σε μια μέρα επισκεφτείτε ένα παιδότοπο, ένα εστιατόριο και σινεμά έχετε ήδη αποσβέσει την αξία της κάρτας, με τη διαφορά ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά όσες φορές θέλετε, για τους υπόλοιπους 12 μήνες!
Μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και επισκεφθείτε το myhappyfamily.gr για να δείτε το σύνολο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Γραφτείτε στην υπηρεσία τού newsletter μας, ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας.
Γίνετε μέλη της κοινότητάς μας, που φροντίζει και νοιάζεται την οικογένεια μα πάνω από όλα τα παιδιά !

Keywords
Τυχαία Θέματα