«Ridiculousness»: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της 2ης σεζόν!

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 23:00 έρχονται στο MTV τα νέα πολυαναμενόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δεύτερης σεζόν του πετυχημένου show «Ridiculousness».

 

Με οικοδεσπότη τον RobDyrdek, το «Ridiculousness» παίρνει τα πιο αστεία, ερασιτεχνικά βίντεο από το διαδίκτυο και τα παρουσιάζει σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεοπτικό επεισόδιο. Με την καθοδήγηση του Dyrdek, το βασικό περιεχόμενο του «Ridiculousness» είναι τα βίντεο που πλαισιώνονται από το μοναδικό στυλ,

ρυθμό και την ακατάπαυστη ενέργεια του Rob. Ο Rob επεμβαίνει στα πιο καυτά αποσπάσματα, γελώντας και σχολιάζοντας μαζί με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής Sterling «Steelo» Brim και ChanelWestCoast. Το show που είναι γυρισμένο σε στούντιο με ζωντανό κοινό και διαφορετικούς κάθε φορά διάσημους καλεσμένους όπως ο JohnnyKnoxville («Jackass», «Wildboyz»), ο TravisPastrana («NitroCircus») και ο Christopher «BigBlack» Boykin («Rob&Big») φέρνει τα καλύτερα του Διαδικτύου στο MTV!

Μη χάσετε τα νέα απίστευτα videoμε τον πιο πρωτότυπο σχολιασμό στο «Ridiculousness»από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:00, μόνο στοMTV!

Keywords
Τυχαία Θέματα