«Karadayi»: Όλες οι εξελίξεις!

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Karadayi» έρχεται με ολοκαίνουργια επεισόδια και φέρνει απίστευτες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Για τους κεντρικούς ήρωες τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά, οι εξελίξεις τους αιφνιδιάζουν, ενώ οι δολοπλοκίες και το δυνατό πάθος, δίνουν στη συνέχεια... εθιστική διάσταση. Μάθετε όλα όσα πρόκειται να συμβούν από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μόνο στον ΑΝΤ1.
Στο

19ο επεισόδιο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, μια ξεχωριστή βραδιά αρχίζει με την ερωτική εξομολόγηση του Μαχίρ στη Φεριντέ. Τυχαία όμως, ο Τουργκούτ γίνεται μάρτυρας του ρομαντικού τετ α τετ τους. Ύστερα από όσα βλέπει, καταρρακώνεται και ψάχνει παρηγοριά στη Σερρά. Ο Γιασίν, ανακαλύπτει νέες, συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη Σερρά, ενώ ο Μαχίρ και η Φεριντέ την υποψιάζονται ως συνένοχο στην υπόθεση. Η Σερρά βρίσκει τις αποδείξεις που αναζητούσε, ώστε να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του Τουργκούτ προς τη Φεριντέ. Παράλληλα με όλα αυτά, ο Τουργκούτ προκειμένου να μην εμφανιστεί στη δική η Σερρά, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει στο Παρίσι. Εκείνη όμως θα κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που θα τον αιφνιδιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα