Joy: Όλα όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Η Ράνια Θρασκιά και η Φαίη Μπέη φιλοξενούνται στο «JOY» και μιλούν για το παρελθόν, αλλά και για το πως είναι τα πράγματα στη ζωή τους σήμερα, το Σαββατοκύριακο στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Σάββατο 12 Απριλίου
Στον καναπέ του «JOY» κάθεται η δημοσιογράφος Φαίη Μπέη και διηγείται ιστορίες από τα λαμπερά πάρτι και τις ημέρες της μεγάλης χλιδής: «Για κάποιους ανθρώπους δεν ήταν σοκαριστικό που πήγαν στη φυλακή. Ξέρω μια περίπτωση που είχε πει σε ανύποπτη στιγμή «γνωρίζω ότι θα πάω φυλακή, όμως τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου είναι εξασφαλισμένα». Για τις

γυναίκες των πάρτι και των ακριβών ρούχων η δημοσιογράφος σχολιάζει «υπήρχε μια αγωνία να δείξω, να αποδείξω κάτι και στο σπίτι υπήρχε μια ατελείωτη μοναξιά....Είναι η γυναίκα που ξυπνάει το πρωί και δεν έχει τι να κάνει. Αρχίζει τα τηλέφωνα, πηγαίνει γυμναστήριο, για ψώνια με τις φίλες της, gossip και ετοιμάζεται για να πάει κάπου το βράδυ. Αυτές οι γυναίκες είναι για λύπηση»
Ο χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο εξομολογείται στον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη συναρπαστική ιστορία του από την Κριμαία στην Αθήνα: «Δούλεψα στα μπουζούκια για 2-3 χρόνια, χόρεψα με τη Βανδή, τη Βίσση, έχω χορογραφήσει το Μαζωνάκη. Πρέπει να επιβιώνουμε. Η συνεργασία με τη Βίσση είναι μια εμπειρία αξέχαστη για εμένα. Μου έδειξε επί σκηνής πως είναι να κουβαλάς αυτό το μεγάλο μέγεθος που έχει.»
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τσιπούρα με ραγού λαχανικών. Η Αννούσα Μελά παρουσιάζει την κατάλληλη ενδυμασία για ένα ταξίδι σε μια glamorous πόλη και η Ίρις Καλφοπούλου προτείνει ιδέες για το που θα αφήσει κανείς το κατοικίδιό του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.
Τέλος, η Κατερίνα Μωραΐτη διακοσμεί υπέροχες λαμπάδες και δείχνει τον τρόπο, ενώ η Νίκη Κάρτσωνα τονίζει τους πέντε κανόνες που πρέπει να διέπουν μια δίαιτα. Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη προτείνει ασκήσεις για όλο το σώμα.
Κυριακή 13 Απριλίου
Στον καναπέ του «JOY» κάθεται η Ράνια Θρασκιά και μιλά για την εποχή που «θρήνησε» για την απώλεια της τηλεόρασης. «Έμεινα εκτός τηλεόρασης όταν έγινα μαμά, ουσιαστικά έφυγα για να γεννήσω, μετά ήταν το συμβόλαιο στο ALTER το οποίο ενώ το είχα υπογράψει, είχαν γίνει διάφορα και από τις δύο πλευρές και ξαφνικά βρέθηκα με μια καινούρια ζωή ως σύζυγος, μαμά και χωρίς δουλειά για πρώτη φορά από τα 19 μου. Ήταν τόσο περίεργο και δύσκολο. Πέρασα περιόδους που θρηνούσα για την απώλεια της τηλεόρασης».
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια νόστιμη ομελέτα με δύο διαφορετικούς τρόπους, η Αννούσα Μελά δίνει συμβουλές για ένα άνετο Σαββατοκύριακο και η Μίνα Μπιράκου δίνει συμβουλές ....για συγκατοίκηση. Η εκπομπή ταξιδεύει με το μυστηριώδες στυλ του Johnny Depp και ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης συστήνει την ταινία «Ζήτω η ελευθερία».

Keywords
Τυχαία Θέματα