John Tsagaris: Ο Έλληνας βελονιστής των stars

Ο John Tsagaris πρόσφατα δημιούργησε μια κλινική ολιστικών θεραπειών στο Knightsbridge του Λονδίνου, όπου προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες υγείας και ομορφιάς.

Ανάμεσα στις πελάτισσές του είναι και η Gwyneth Paltrow και η Sienna Miller. «Οι celebrities με εμπιστεύονται γιατί είναι λάτρεις του κοσμητικού βελονισμού και γενικά των εναλλακτικών θεραπειών με αποτέλεσμα όχι μόνο να τα κάνουν αλλά να τα επιδεικνύουν κιόλας.

Ακόμη θυμάμαι την Gwyneth στα Όσκαρ να επιδεικνύει σημάδια από βεντούζες που έφερε στην πλάτη της δίνοντας το εξής μήνυμα: «Είμαι celebrity και όχι μόνο πιστεύω στην εναλλακτική ζωή, στο εναλλακτικό πνεύμα και στο βελονισμό, αλλά το δείχνω κιόλας και είμαι περήφανη για τα σημάδια μου!» τόνισε ο John Tsagaris στο Θέμα. Με ποια χαίρεται να συνεργάζεται; «Με την Σιένα Μίλερ. Η Σιένα είναι μια θεά, μια καταπληκτική γυναίκα η οποία αφήνει το celebrity status της στις ταινίες της προτού έρθει να με επισκεφτεί. Κυκλοφορεί όπως οποιαδήποτε κοπέλα, άβαφη, με φόρμες και αθλητικά παπούτσια ενώ είναι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα