«Imaginarium» Εγκαινιάστηκε το 7ο κατά σειρά κατάστημα στην Ελλάδα

Η αλυσίδα καταστημάτων Imaginarium εγκαινίασε το έβδομο κατά σειρά κατάστημά της στα νότια προάστια, στην περιοχή της Γλυφάδας σε ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους, ενώ σε λίγες μόνο μέρες το πάρτι θα επαναληφθεί με το νέο κατάστημα που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης


Η μασκότ της Imaginarium, KicoNico, υποδεχόταν τους προσκεκλημένους στην είσοδο του καταστήματος, και χαιρετούσε τα παιδιά που τον πλησίαζαν, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαμόγελα.
Το κατάστημα Imaginarium «φόρεσε τα γιορτινά του» και με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεσή υποδέχτηκε τις διάσημες

μαμάδες και όχι μόνο που έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους είτε για τους δικούς τους μικρούς ήρωες είτε για τα αγαπημένα μικρά πλασματάκια που ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων παρουσιάστηκε και το ειδικά σχεδιασμένο βραχιολάκι το οποίο θα πωλείται υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και μπορείτε να το βρείτε σε δύο μεγέθη, για τους μικρούς και τους μεγάλους, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης προσφέρθηκε για τις ανάγκες του συλλόγου.
Στο πλαίσιο της υποστήριξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» το Imaginarium μας προσκαλεί όλους να επισκεφτούμε τα καταστήματα τους και να τους βοηθήσουμε προσφέροντας κι εμείς με τη σειρά μας χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται από αυτόν. Για το λόγο αυτό προσφέρει 50% έκπτωση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν ένα δώρο στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα