GEKAEM Γ.ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ Α.Ε.Τ.Ε.: Το One Stop Shop για Hyundai & KIA, ήρθε για να μείνει!

Η Ολοκληρωμένη Λύση στο αυτοκίνητο βρίσκεται στη GEKAEM!


Η GEKAEM Γ. ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ Α.Ε.Τ.Ε. είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος και πιο ανερχόμενος dealer αυτοκινήτων Hyundai & KIA στην Ελλάδα, αφού διαθέτει δύο πλήρως ανανεωμένες κάθετες εξουσιοδοτημένες μονάδες στην Αττική.
Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση,

έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να έχει χτίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Είτε ψάχνεις για Μεταχειρισμένο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, είτε αναζητάς Ανταλλακτικά και Εργασία με Έκπτωση μέχρι και 20%, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη GEKAEM. Και για να σε ανταμείψει, σου προσφέρει τη συντήρηση του Air-condition εντελώς δωρεάν!
Και όχι μόνο: σου λύνει τα χέρια, αφού δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής Μεταχειρισμένου με Καινούριο, αλλά και τη δυνατότητα Test Drive σε όλα τα μοντέλα Hyundai & KIA !
Στις εγκαταστάσεις της GEKAEM θα βρείτε:
• Έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων Hyundai & KIA,
• Service
• Ανταλλακτικά
• Φανοποιείο-βαφείο
• Έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
Για καθημερινή ενημέρωση στο χώρο του αυτοκινήτου και για αναλυτικές λεπτομέρειες των υπηρεσιών της GEKAEM επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.gekaem.gr και κάντε Like και στην σελίδα της εταιρίας στο facebook

Εμείς, πάντως, ανακαλύψαμε το τρίπτυχο της επιτυχίας: Περισσότερο Εμπειρία, Περισσότερο Εξειδίκευση, Περισσότερο GEKAEM!
GEKAEM Γ.ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ Α.Ε.Τ.Ε.:
Λ. Βουλιαγμένης 80, Γλυφάδα, τηλ.: 210 9626100 και
Λ. Λαυρίου 69, Γλυκά Νερά, τηλ.: 210 6610331
Δείτε στο παρακάτω video τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της GEKAEΜ.

Keywords
Τυχαία Θέματα