Ξεκινάει αύριο η προπώληση των early bird εισιτηρίων για το Plisskën Festival 2013

Όπως έχουμε ξαναγράψει, αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το Plisskën Festival 2013, την τρίτη διοργάνωση ύστερα από τα πρώτα δύο φεστιβάλ το 2010 και το 2012.

Τα πρώτα – τα early birds – θα προπωλούνται από αύριο στις 10 το πρωί, μόλις προς 20 ευρώ μέσω eventbrite . Χαρακτηριστικό είναι ότι περσι τα early bird εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Στη συνέχεια

τα εισιτήρια θα προπωλούνται προς 30 ευρώ.

Μετά το τέλος της προπώλησης των early bird εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα του line up.

To Plisskën Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαϊου, με δύο έξτρα παράλληλες εκδηλώσεις στις 17 και 19 του μήνα.

Παράλληλα, μέσω ενός post στο tumblr του φεστιβάλ έγιναν γνωστά δύο ακόμα showcases με δωρεάν είσοδο που θα πραγματοποιηθούν πριν το Plisskën Festival, με φιλοξενούμενους τους Blackbird Blackbird, το dream pop/folktronica σχήμα του Mikey Maramag από το San Francisco και τον Netherfriends, δηλαδή τον πολυγραφότατο τραγουδοποιό και performer Shawn Rosenblat από το Chicago.

Περισσότερα για αυτά τα δύο showcases σύντομα, ενώ όπως έγινε γνωστό, το showcase των Blackbird Blackbird το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου θα ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς Plastic Flowers, λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την συμμετοχή τους στο περίφημο SXSW, όπως μάθαμε και την περασμένη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι το Plisskën, επίσης διοργανώνει την συναυλία του Toro Y Moi στο Bios στις 18 Ιανουαρίου, καθώς και την dubstep τριπλέτα Jazzsteppa, Bulldogs & Son of Kick στο Gagarin 205 (25 Ιανουρίου ) και στο Block 33 (26 Ιανουαρίου)

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα