Το international trailer του Life of Pi

21:24 25/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Ang Lee επιστρέφει με την νέα του ταινία Life of Pi, μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Yann Martel και μας ταξιδεύει σε εξωτικούς κόσμους, παρέα με ξεχωριστούς συνταξιδιώτες. Μια τίγρης, μια ύαινα, μια ζέβρα, ένας ουρακοτάγκος και το νεαρό αγόρι που λέγεται Pi, οι μόνοι επιζώντες ενός ναυαγίου, μοιράζονται μια βάρκα στο επικό ταξίδι επιβίωσης και ανακάλυψης.

Το νέο trailer της ταινίας μας δίνει μία ιδέα για την περιπέτεια του ήρωα και για το πως επιλέγει ο σκηνοθέτης

να την αποδώσει κινηματογραφικά. Ο ενήλικος Pi αφηγείται την ιστορία του σε έναν συγγραφέα και ο θεατής βλέπει σε flashback όλα εκείνα τα γεγονότα που κάνουν τις εμπειρίες του μοναδικές. Ξεχωρίζουν σαν πρωταγωνιστές ο νεαρός Pi και η τίγρης συνταξιδιώτης του. Φύση, άγρια ζώα, όμορφες Ινδές που χορεύουν, έντονα σχήματα και χρώματα συνθέτουν το σύμπαν του Ang Lee και κάνουν τον θεατή να αναρωτιέται αν παρακολουθεί αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ, ταινία Bollywood, επιστημονικής φαντασίας ή μια συγκινητική ανθρώπινη περιπέτεια.

Στο soundtrack του trailer ακούμε κομμάτια από τους Sigur Rós και τους Coldplay κι έχουμε την αίσθηση ότι ίσως η αποκλειστική χρήση των ήχων της φύσης, όταν συνοδεύουν τόσο δυνατές εικόνες, θα ήταν υπεραρκετή.

Keywords
Τυχαία Θέματα