Το (Αμερικάνικο) Φθινόπωρο της TV

19:18 11/9/2012 - Πηγή: Mixtape

21 καινούργιες αμερικάνικες σειρές για να μη χρειαστεί να κάνετε zapping στην ελληνική (ούτε και αυτό) το Φθινόπωρο. 

The New Normal

Ο David (Justin Bartha) και ο σύντροφός του, Bryan, (Andrew Rannells) είναι ένα εύρωστο οικονομικά ζευγάρι που αποφασίζει να γευτεί τις χαρές της πατρότητας. Πώς θα αποκτήσουν το πολυπόθητο μωρό; Με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας την οποία υποδύεται η (Georgia King). Πώς καταλήγουν; Με μια περίπλοκη σχέση ανάμεσα σε αυτήν, αυτούς και

τη γιαγιά της (Ellen Barkin). Συνδημιουργός της σειράς είναι ο Ryan Murphy του Glee άρα η gayness είναι εξασφαλισμένη και το ημι-camp χιούμορ κάπως δεδομένο. Η πολιτική ανορθότητα επιθυμητή και τα προοδευτικά μηνύματα που θέλει να μας μεταδώσει η σειρά, επίσης. Αλλά το Glee το παρατήσαμε νωρίς οπότε δεν ξέρουμε να σας πούμε αν αυτή τη φορά το εξευγενισμένο καλιαρντό θα καταφέρει να μας κρατήσει.

Από 11 Σεπτεμβρίου

Go On

Βρε που να’ ναι ο Matthew Perry, βρε που να’ ναι λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια και να’ τος που έσκασε πέρυσι σε guest ρόλο στο δικηγορικό δράμα The Good Wife. Και μια που τον ξαναθυμηθήκαμε και ενώ ο παλιός του Friend(s) Matt LeBlanc διαπρέπει με τη σειρά Episodes να τον και ξανάρθε με δική του, ολόδική του σειρά. Πρόσφατα χήρος ο sportscaster που υποδύεται το παλιό Φιλαράκι υποχρεώνεται να παρακολουθήσει group therapy, ξεσηκώνει τα μέλη της ομάδας, διαλύει τα νεύρα της ψυχοθεραπεύτριας με τα καμώματά του και, τελικά, καταλαβαίνει πως χρειάζεται βοήθεια -για να Go On- και επιστρέφει σαν βρεγμένη γάτα. Όλα αυτά στον πιλότο που προβλήθηκε πολύ καιρό πριν την έναρξη της σειράς και δεν μας ενθουσίασε διόλου.

Από 11 Σεπτεμβρίου

Guys With Kids

Θυμάστε που σας λέγαμε για ένα άτιτλο project που θα φέρει τη χιψτεροσύνη στην TV με τις ευχές του Jimmy Fallon; Ε, αυτό είναι. Με λίγο διαφορετική ιστορία από αυτήν που αρχικά είχε ανακοινωθεί. Τώρα εμάς η ιστορία μερικών ανδρών γύρω στα τριάντα, μπαμπάδων με παιδιά που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την πατρότητα και να διατηρήσουν και την αρρενωπότητά τους παράλληλα δε μας φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά το ανακάτεμα του Jimmy Fallon μας κάνει να θέλουμε να δούμε περί τίνος πρόκειται τελικά.

Από 12 Σεπτεμβρίου

The Mob Doctor

Η Δρ. Grace Devlin (Jordana Spiro) είναι μια πολύ καλή χειρούργος που καταλήγει να γίνει γιατρός μαφιόζων που υιοθέτησε αυτό το δύσκολο ρόλο για να βοηθήσει τον αδερφό της να ξεχρεώσει όσα χρωστάει από τον τζόγο. Η ζωή της γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν μπλέκει με τον δολοφόνο της μαφίας Constantine (William Forsythe). Πώς θα καταφέρει να διατηρήσει σε ισορροπία τον όρκο του Ιπποκράτη με τους όρκους σιωπής της μαφίας μένει να το δούμε σε αυτή τη σειρά που φαίνεται να θέλει να ανακατέψει δύο επιτυχημένες συνταγές, αυτή των Sopranos και τις πολλές που περιστρέφονται γύρω από ιατρικά θέματα, όπως το ER ας πούμε.

Από 17 Σεπτεμβρίου

Revolution

Να τος πάλι ο πολύς κύριος Lost, o J.J. Abrams, που βρίσκεται πίσω από αυτό το θρίλερ που

Keywords
Τυχαία Θέματα